Elimde eski sistemden 300 Watt PSU var MSI B650 Pro anakart aldım ve inşallah i5 10100F ve 8 GB RAM almayı planlıyorum. Bu elemanlara geçici bir süre yeterli olur mu?
Ayrıca ekran kartı R5 230 2 GB. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Elimde eski sistemden 300 Watt PSU var MSI B650 Pro anakart aldım ve inşallah i5 10100F ve 8 GB RAM almayı planlıyorum. Bu elemanlara geçici bir süre yeterli olur mu?
Ayrıca ekran kartı R5 230 2 GB. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
psu 11 senelik yeni boş kasa ve almak istemedim de onun için bir sorayım dedim.Cevap için teşekkürler allah razı olsun ekran kartıyla beraber bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi?Bu arada psu markası power boost.
PSU 11 senelik yeni boş kasa ve almak istemedim de onun için bir sorayım dedim. Cevap için teşekkürler Allah razı olsun ekran kartıyla beraber bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi? Bu arada PSU markası Boost.
Hocam PSU 250W güç verse yeter gibime geliyor ancak o kadar eski bir PSU'nun ve o markanın çok verimli olcağını sanmıyorum. En iyisi 400W'lık ucuz PSU olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam PSU 250W güç verse yeter gibime geliyor ancak o kadar eski bir PSU'nun ve o markanın çok verimli olcağını sanmıyorum. En iyisi 400W'lık ucuz PSU olacaktır diye düşünüyorum.