i5-10200F 1650 Ti laptopta CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

noraxsa

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 gb 2933MHz ram
SSD veya HDD modeli
250GB WD BLUE SN550 M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 24
Ekran kartı
1650ti 4 gb
İşlemci
i5-10200f
Merhaba arkadaşlar, benim bir laptopum var. Monster Abra A5 16.6 i5-10200F 1650 Ti ekran kartı var fakat CS:GO'da 120 FPS civarı alıyorum. Grafikleri degiştirsem de fark etmiyor. FPS kısıtlayıcısı kapalı işlemci ve ekran kartı oyunda ort. %40 civarı kullanılıyor.

Aynı sistemdeki insanları da izle. Onlarda da aynıysa bir sorun yoktur.

Aynı sistemdekiler 200FPS civarı alıyor.

Sorun RAM kaynaklı, 8+8 çift kanal belleğe geçerseniz çoğu oyunda FPS artışı yaşarsınız. Tek kanal bellek kullanırken GTA 5 de 40-50 FPS alıyordum ne ekran kartı tam kullanılıyordu ne de işlemci, çift kanal belleğe geçince 100-140 FPS almaya başladım. Bu kadar da fark edeceğini bende tahmin etmiyordum.

Hocam siz yazmadan önce de ben bir düşündüm RAM almayı dusundum SSD almıstım bir ay önce takamamıstım tekrar denedim taktım 500GB SSD'm oldu 8 GB crutical RAM var aynısından alacağım arkasını acınca gördüm bir RAM bölümü daha var 500 lira gibi bir fiyatı da var internet arastırdım 8 RAM'dan 16ya gecince FPS farkı cok oluyormus.

RAM'lerin tam olarak aynı olmasına dikkat edin. İkisinin koduda aynı olsun yoksa çift kanal çalışmayabilir.

RAM'lerin tam olarak aynı olmasına dikkat edin. İkisinin koduda aynı olsun yoksa çift kanal çalışmayabilir.

Baktım hocam CL22 crutical oluyor sanırım istiyosanız CPU Zden gözüküyorsa bakabilirim

Baktım hocam CL22 crutical oluyor sanırım istiyosanız CPU Zden gözüküyorsa bakabilirim

CPU-Z'nin SPD kısmında yazıyor olması lazım oradan bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…