A Anonymous37 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli 256 GB Ekran kartı UHD Graphics İşlemci i5 10210U Oyun indirime girmiş. Sistemim kaldırır ve akıcı oyun deneyi yaşatırsa almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 12 Nisan 2022 #2 Anonymous37 dedi: Oyun indirime girmiş. Sistemim kaldırır ve akıcı oyun deneyi yaşatırsa almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzeri bir sistem ile oynanış videosu fikir verir.
Anonymous37 dedi: Oyun indirime girmiş. Sistemim kaldırır ve akıcı oyun deneyi yaşatırsa almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzeri bir sistem ile oynanış videosu fikir verir.