payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Merhaba, Cihazım Casper Nirvana X400 özellikleri; 8 GB RAM. 128MB VRAM ekran karti. İşlemci Intel Core i5-10210u Windows 11. En düşük ayarlarda kaç FPS alırım sizce?
Merhaba, Cihazım Casper Nirvana X400 özellikleri; 8 GB RAM. 128MB VRAM ekran karti. İşlemci Intel Core i5-10210u Windows 11. En düşük ayarlarda kaç FPS alırım sizce?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 1080p low ayarlarda 80FPS civarı alırsın.
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 Kiznaiver dedi: 1080p low ayarlarda 80FPS civarı alırsın. Genişletmek için tıkla... bilgisayarımın yanmasından korkuyorum ama deneyeceğim sanırım.
Kiznaiver dedi: 1080p low ayarlarda 80FPS civarı alırsın. Genişletmek için tıkla... bilgisayarımın yanmasından korkuyorum ama deneyeceğim sanırım.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 payelm dedi: bilgisayarımın yanmasından korkuyorum ama deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde sistem değerlerinize Msi Afterburner'dan bakabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız: MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC www.technopat.net
payelm dedi: bilgisayarımın yanmasından korkuyorum ama deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde sistem değerlerinize Msi Afterburner'dan bakabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız: MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC www.technopat.net
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.190 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 payelm dedi: Bilgisayarımın yanmasından korkuyorum ama deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar nasıl yansın hocam yansın diye mi üretiyorlar bunları.
payelm dedi: Bilgisayarımın yanmasından korkuyorum ama deneyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar nasıl yansın hocam yansın diye mi üretiyorlar bunları.
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 Jezo dedi: Bilgisayar nasıl yansın hocam yansın diye mi üretiyorlar bunlar? Genişletmek için tıkla... Bana göre bilgisayarımı zorlayacak bir oyun. Bundan dolayı zaten konu açtım.
Jezo dedi: Bilgisayar nasıl yansın hocam yansın diye mi üretiyorlar bunlar? Genişletmek için tıkla... Bana göre bilgisayarımı zorlayacak bir oyun. Bundan dolayı zaten konu açtım.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #7 payelm dedi: Bana göre bilgisayarım zorlayacak bir oyun bundan dolayı zaten konu açtım. Genişletmek için tıkla... Dert etmeyin hocam akıcı bir şekilde oynarsınız.
payelm dedi: Bana göre bilgisayarım zorlayacak bir oyun bundan dolayı zaten konu açtım. Genişletmek için tıkla... Dert etmeyin hocam akıcı bir şekilde oynarsınız.
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #8 Kiznaiver dedi: Dert etmeyin hocam akıcı bir şekilde oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Size göre şarjda mı oynamalıyım yoksa şarjda olmadan mı?
Kiznaiver dedi: Dert etmeyin hocam akıcı bir şekilde oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Size göre şarjda mı oynamalıyım yoksa şarjda olmadan mı?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #9 payelm dedi: Size göre şarjda mı oynamalıyım yoksa şarjda olmadan mı? Genişletmek için tıkla... Bir zararı yok hocam kafanıza göre.
payelm dedi: Size göre şarjda mı oynamalıyım yoksa şarjda olmadan mı? Genişletmek için tıkla... Bir zararı yok hocam kafanıza göre.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 10 Eylül 2022 #10 Bilgisayarın üzerine benzin mi döküyorsunuz? Neden yansın? RDR 3 açmaya çalışmıyorsunuz. En fazla kasma/donma olur o kadar.
Bilgisayarın üzerine benzin mi döküyorsunuz? Neden yansın? RDR 3 açmaya çalışmıyorsunuz. En fazla kasma/donma olur o kadar.