i5 10210U sistem Zula oynatır mı?

Laptopumun özellikleri i5 10210U, 8 GB RAM, 128 MB Intel UHD Graphics, 512 GB SSD var. Eskiden oynardım çok ısınırdı herhalde pek hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyim. 3-4 aydır oyun oynamıyorum Zula indireceğim sizce nasıl oynarım, fazla bir ısınma olur mu? Zaten günde maksimum 1-2 saat fazla değil, ekran kartı VRAM'ı yeterli mi peki? Cevap veren herkese teşekkürler.

Zula zaten çok da iyi bir sistem gerektirmiyor, kaldırır bilgisayarın.

Düşük ayar ve çözünürlükte oynatacağını düşünüyorum.

Oynatır hocam. Orta seviye ayarlarda rahat 120 FPS üzerine çıkarsınız.

İşlemcin günümüze göre kötü sayılmaz ama ekran kartın ve RAM'ın biraz sıkıntı, onun dışında düşük ayarlarda 45-60 FPS arası alabilirsin ve fazla ısınması normal bir durum, çünkü laptop bu.

@HeyUgurr @UmutWindowss @857492
Minumum ayarladaydı kendisi ellemedim bende hızlı maç girdim 20 dk civarı sürdü cpu sıcaklığı 60-70 arası max 68 gördü genelde daha fazla çıkar ama 3 aydır pc kullanmıyorum fazla fps de 50-60 arası 60 sabitti nasıl iyimi beyler bence iyi ideal kafa dağıtmak için günde max 1,2 saat genellikle yarım saat 1 saat arası bakarım.

İyimi sence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…