Merhaba. Bilgisayarıma az önce Technopat'ın tanıttığı şu programı yükledim ve bir kaç dakika sonra beğenmediğim için sildim.
Daha sonra görev yöneticisinde 2 adet ethernet portu belirdi. Bilgisayarımda ethernet portu fiziksel olarak bulunmuyor.
Daha sonra HD Sentinel programını açtım ve orada da 8 GB büyüklüğünde sanal bir birim gördüm. Bu birim daha önce yoktu.
Depolama yöneticisinden baktığımda gözükmüyor bu bölüm.
Bu sorunları nasıl çözebilirim?
Bilgisayar özellikleri:
i5 10210U.
8 GB RAM.
512 GB NVMe SSD.
MX 130 Grafik Kartı.
Lisanslı Windows 10 Pro Sürüm 2004.
Aslında yakın zamanda 20H2 güncellemesi için format atacağım ama yine de neden böyle oldu anlamadım.
Düzeltilebilirse düzeltmek istiyorum. Rahatsız edici bir şey çünkü görev yöneticisini hep kullanıyorum.
Teşekkür ederim ilgilenen herkese.
Şu an aklıma yaptığım bir değişiklik daha geldi.
Windows ayarlarından Microsoft Edge için sanal ortamı açmıştım. Sanırım bu yüzden oldu.
Bir de kapatıp deneyeyim. Sonucu yazarım. Teşekkürler.
Görev çubuğundaki Wi-Fi simgesine sağ tık yapın 'Ağ ve internet ögesini açın' deyin. Açılan pencerede 'Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir'e tıklayın. İstemediğiniz Ethernet'leri devre dışı bırakın. Sanal disk için bir şey söyleyemeyeceğim.
Sorun çözüldü herkese teşekkürler.
Sorunun nedenini ve çözümünü yazıyorum.
Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi Microsoft Edge için Yalıtılmış Ortam'ı açmıştım. Sorun buradan kaynaklanıyordu. Yani Technopat'ın paylaştığı program ile ilgili değil.
Çözümü için bu özelliği kapattım.
Teşekkür ederim herkese.