i5 10210u sisteme RAM önerisi

bide küçük bir soru daha daha yüksek ram kullanmazmıyım 3dsmax render autocad gibi programlar için ram önemli ya çok sordum kusura bkama yeniden teşekkrler
şuan ki ramini sökmeden yanına ekleme yapman daha mantıklı. Bide kafana göre ram yükseltemezsin anakartın mesala en fazla 16gb destekleyebilir gidip 32 alsan sadece 16 gb kullanabilirsin

mevcut 8gb raminin yanına bir 8 daha eklemen yeterli olacaktır. Boş ram yuvası var mı cihazında o önemli

bellek kısmına gelirsen orada yazıyor
yani olmayabilirmi ben var diye anladım onu nasıl anlıcaz ram varmı boş soket varmı diye yad a2 tanemi diye

yani olmayabilirmi ben var diye anladım onu nasıl anlıcaz ram varmı boş soket varmı diye yad a2 tanemi diye
bellek kısmında kullanılan yuvalarda en sağda 2 yazıyorsa boş yerin vardır. Örneğin 1/2 yazıyorsa 2 ram yuvası var 1i kullanıyor 1 i boş demek bu

tamam boş yuva var yanına 8gb bu rami satın alıp taktırın bilgisayarcıya toplam 16gb ramle bilgisayarı kullanabilirsin autocad her şey için yeter ram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…