İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Yaklaşık 1 hafta önce 120 FPS civarı oynayabiliyordum bugün açtığımda ise 40 FPS'i geçmedi yardımcı olur musunuz?
Yaklaşık 1 hafta önce 120 FPS civarı oynayabiliyordum bugün açtığımda ise 40 FPS'i geçmedi yardımcı olur musunuz?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #2 Donanım artırmalı GPU aç, oyunu "yüksek performans"a ekle Artı 0 Eksi
KS KS İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #3 mike_wazowski_bruh dedi: Donanım artırmalı GPU aç, oyunu "yüksek performans"a ekle Genişletmek için tıkla... Donanım artırmalı GPU nedir? Biraz daha açar mısınız? Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Donanım artırmalı GPU aç, oyunu "yüksek performans"a ekle Genişletmek için tıkla... Donanım artırmalı GPU nedir? Biraz daha açar mısınız?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #4 İsaArda dedi: Donanım artırmalı GPU nedir? Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows aramasına "grafik ayarları" yaz, orada karşına çıkacak Kısacası, hangi programın hangi ekran kartını kullanacağını seçiyorsun Artı 0 Eksi
İsaArda dedi: Donanım artırmalı GPU nedir? Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows aramasına "grafik ayarları" yaz, orada karşına çıkacak Kısacası, hangi programın hangi ekran kartını kullanacağını seçiyorsun
KS KS İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #5 Şimdi yaptım deneyeceğim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 8 Aralık 2021 #6 Nvidia denetim masasından 3D ayarlarından yüksek performanslı seçili olduğundan emin olunç Son zamanlarda ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum ile mi kurdunuz? Artı 0 Eksi
Nvidia denetim masasından 3D ayarlarından yüksek performanslı seçili olduğundan emin olunç Son zamanlarda ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum ile mi kurdunuz?
KS KS İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #7 Sorunu çözdüm MSConfig'den 8 çekirdek yaptım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021 Artı 0 Eksi Çözüm