i5-10300H Dengesiz GHz

Hermitus

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar geçenlerde ThrottleStop programını biraz kurcalamıştım UV yapacaktım biraz fakat nasıl oldu bilmiyorum işlemcinin GHz'leri çok değişken oldu bir anda. Önceden güç tasarrufunda 2 GHz'e sabitlenirdi şimdi sürekli değişiyor. Uygulamayı sildim ama değişen bir şey olmadı. İşlemcinin voltaj kilidi de kapalı Undervolt'ta yapamadım. Bu ayarları sıfırlayabileceğim bir yöntem var mı?

En yüksek işlemci durumu pilde ve şarjda %100.

Bende değişkenlik gösteriyor Güç Tasarrufu modunda. Turbo Boost kapatmayı deneyebilirsin, bir ara kapatarak kullandığımda 15-20 derece düşüş yaşamıştım.

Denedim GHz gene dengesiz. Şu an pilde kullanıyorum ve 2.5 GHz'de geziyor işlemci pil performansını kötü etkiledi.
Hocam şöyle söyliyim sizin problem dediğiniz şey aslında problem değil. Zaten olması gereken sürekli frekansın değişmesi. Eğer daha az güç gerektirecek bir paket girdiyse onu daha az güçle işleyebileceği bir frekans var ise onunla işler. Sürekli değişmesi aslında doğru olan.

Anladım hocam fakat boşta bile 2.5 ghz şuan bu bana fazla geldi normal mi bu sadece 3 sekme açık başka bir şey yok.
Bende değişkenlik gösteriyor Güç Tasarrufu modunda. Turbo Boost kapatmayı deneyebilirsin, bir ara kapatarak kullandığımda 15-20 derece düşüş yaşamıştım.

Hocam nasıl kapatabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…