i5 10300H GTX 1650 sistemde CS:GO FPS düşmesi

hidrokingz

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar.
i5 10300H 2.5 GHz.
8 RAM DDR4.
GTX1650 4 GB ekran kartı GDDR6.
256 GB SSD.
Diğer özellikleri isteyen olursa yazabilirim.
Bilgisayarım gayet hızlı çalışıyor ama ne yapıp ne ettiysem CS:GO'yu orta grafiklerde oynayamadım laptopum 1 yıllık.
İnternette araştırmadığım yapmadığım şey kalmadı CS:GO en düşük grafiklerde ve ayarlarda hala FPS ve droplanma sorunu var bir iki çözüm dahi olsa yazabilirsiniz en ufak şeyde fayda var şimdiden teşekkürler.

Sorun çok muhtemel 8 GB RAM'den kaynaklı RAM kullanımına bak oynarken aynı sisteme yakın sistemle 8 GB RAM'le 80 90 FPS alabiliyordum.

Eğer RAM darboğaz olmuyorsa (muhtemele oluyordur arkada başka programlar açılıyorsa)başka muhtemel sorunlar çok FPS etkilemeli ha ola ki harici ekran kartı devreye girmiyordur o zaman sorun bu da olabilir.

Yaklaşık %70'ini kullanıyordu oynarken.

Eğer RAM darboğaz olmuyorsa (muhtemele oluyordur arkada başka programlar açılıyorsa)başka muhtemel sorunlar çok FPS etkilemeli ha ola ki harici ekran kartı devreye girmiyordur o zaman sorun bu da olabi
Şuan için çözüm öneriniz varmı.

Dediğim gibi yaşadığım durum benzerdi RAM'le çözdüm scgo oynarken kaç GB RAM kullanıldığını SS alıp atın onun dışında internet bağlantısının düzgün olması + prizde kullanman gerekir.

Her zaman prizde bilgisayar ve internetim güzel, bu arada baya kullanıyormuş.

Dosya Ekleri

• 234.PNG
    87,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…