EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #11 sarsılmazçelikten dedi: En üsttekini indiriniz. Genişletmek için tıkla... Yükledim sanırım, yani sanırım değil evet ekran kartını yükledim şimdi ne yapmam lazım?
sarsılmazçelikten dedi: En üsttekini indiriniz. Genişletmek için tıkla... Yükledim sanırım, yani sanırım değil evet ekran kartını yükledim şimdi ne yapmam lazım?
sarsılmazçelikten Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 905 Çözümler 10 25 Ocak 2023 #12 EgeStrqfes dedi: Yükledim sanırım, yani sanırım değil evet ekran kartını yükledim şimdi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Yine dene oyunlarda, ama arkadaşların da dediği gibi biraz GPU'nun ön planda olduğu oyunlar olsa daha verimli olur.
EgeStrqfes dedi: Yükledim sanırım, yani sanırım değil evet ekran kartını yükledim şimdi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Yine dene oyunlarda, ama arkadaşların da dediği gibi biraz GPU'nun ön planda olduğu oyunlar olsa daha verimli olur.
EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #13 sarsılmazçelikten dedi: Yine dene oyunlarda, ama arkadaşların da dediği gibi biraz GPU'nun ön planda olduğu oyunlar olsa daha verimli olur. Genişletmek için tıkla... Yani, benim oynadığım oyunlar maalesef öyle değil ki bilgisayarımda bile yok...
sarsılmazçelikten dedi: Yine dene oyunlarda, ama arkadaşların da dediği gibi biraz GPU'nun ön planda olduğu oyunlar olsa daha verimli olur. Genişletmek için tıkla... Yani, benim oynadığım oyunlar maalesef öyle değil ki bilgisayarımda bile yok...
sarsılmazçelikten Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 905 Çözümler 10 25 Ocak 2023 #14 EgeStrqfes dedi: Yani, benim oynadığım oyunlar maalesef öyle değil ki bilgisayarımda bile yok... Genişletmek için tıkla... FurMark testi yapınız.
EgeStrqfes dedi: Yani, benim oynadığım oyunlar maalesef öyle değil ki bilgisayarımda bile yok... Genişletmek için tıkla... FurMark testi yapınız.
EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #15 sarsılmazçelikten dedi: FurMark testi yapınız. Genişletmek için tıkla... FPS'im daha çok düştü sanırım neden böyle oldu acaba ?
sarsılmazçelikten dedi: FurMark testi yapınız. Genişletmek için tıkla... FPS'im daha çok düştü sanırım neden böyle oldu acaba ?
sarsılmazçelikten Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 905 Çözümler 10 25 Ocak 2023 #16 EgeStrqfes dedi: FPS'im daha çok düştü sanırım neden böyle oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızı yaptınız mı? PC'ye reset vs.
EgeStrqfes dedi: FPS'im daha çok düştü sanırım neden böyle oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızı yaptınız mı? PC'ye reset vs.