i5 10300H laptop alınır mı?

Uygun fiyatlı laptoplarda genelde bu var. Almayı düşündüğüm modellerde de olunca bir araştırmak istedim. Bir sorununu duydunuz mu?

Bu arada yukarıdaki Lenovo'nun R5 4600H versiyonunu 8900 TL'ye almadım, ona yanarım.

En maksimum bütçeniz nedir? 3-4 bin fazlasına %70 daha performanslı notebooklar var.

HP Pavilion Gaming 15-dk2019nt 4G8R7EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

İkisi de fiyatını kesinlikle haketmiyor bence. tam bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.

Bütçe biraz arttırılabilirse 3050ti-3050-1650ti sırasıyla hangisine bütçe yeterse onun alınması mantıklı olur daha uzun süre götürür.

İki model de alınmaz. Özellikle Monster modeline kesinlikle göz at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız Abra Clevo kasa mı Tongfang mı bilmiyorum fakat Clevo ise alınmaz.
Düzenleme: Clevo imiş, alınmaz.

En maksimum bütçeniz nedir? 3-4 bin fazlasına %70 daha performanslı notebooklar var.
İkisi de fiyatını kesinlikle haketmiyor bence. tam bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.
Maksimum bütçeniz nedir?
Bütçe biraz arttırılabilirse 3050ti-3050-1650ti sırasıyla hangisine bütçe yeterse onun alınması mantıklı olur daha uzun süre götürür.
Arkadaşlar, aslında bütçe 11 bin. Geçenlerde ASUS TUF modeli de 11 bindi ama fiyatlar yine uçmuş. Hepsiburada, N11 indirimleri denk gelirse tekrar o fiyata alınabilir.

İşlemci tarafında ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…