Çözüldü i5 10300H Overcooked 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Mustafaykc

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass PC'den Overcooked 2'yi indirip arkadaşlarımla oynamaya çalıştım ama oyun ilk loading ekranında kalıyor. 2 gün önce böyle bir sorun yoktu.

Sistem:
  • Windows 10
  • 16 GB RAM.
  • 1650 Ti.
  • i5 10300H.
Ekran görüntüsü 2021-07-08 122510.png

Çözüm
Abonelik istiyor alttaki 3 link. Nasıl yapacağım?
Çözümü başka bir forumda buldum. Bu hatayı yaşayan kişiler için buraya da bırakıyorum çözümü.
Bendeki gibi bir hatanız varsa oyunu Wi-Fi kapalıyken açın, o zaman sorunsuz açıldı bende. Eğer arkadaşınızla oynayacaksanız oyunu açtıktan sonra Wi-Fi'yı tekrar açabilirsiniz. Benim sorunum bu şekilde çözüldü.
Abonelik istiyor alttaki 3 link. Nasıl yapacağım?
Çözümü başka bir forumda buldum. Bu hatayı yaşayan kişiler için buraya da bırakıyorum çözümü.
Bendeki gibi bir hatanız varsa oyunu Wi-Fi kapalıyken açın, o zaman sorunsuz açıldı bende. Eğer arkadaşınızla oynayacaksanız oyunu açtıktan sonra Wi-Fi'yı tekrar açabilirsiniz. Benim sorunum bu şekilde çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı