i5 10300H sistem Assassin's Creed Valhalla Standard Edition kaldırır mı?

akyl47

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Nvdia GTX-1650
İşlemci
intel i5-10300h CPU 2.5 GHz Turbo Boost 4.
Assassin's Creed Valhalla, bu oyunu almak istiyorum. Sistemim kaldırır mı? Kaldırırsa ortalama kaç FPS alırım. Ayrıca önerir misiniz? Şu an Epic Games'e oyun 89 TL. valhalla.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Assassin's Creed Valhalla, bu oyunu almak istiyorum. Sistemim kaldırır mı? Kaldırırsa ortalama kaç FPS alırım. Ayrıca önerir misiniz? Şu an Epic Games'e oyun 89 TL.Eki Görüntüle 1534761

Assassin's Creed Valhalla, bu oyunu almak istiyorum. Sistemim kaldırır mı? Kaldırırsa ortalama kaç FPS alırım. Ayrıca önerir misiniz? Şu an Epic Games'e oyun 89 TL.Eki Görüntüle 1534761
Dostum laptoplarımız aynı kaldırır rahatlıkla ama benimkisi biraz sıkıntılı 70 fps üstü versin yeterli.

Kanka aynı laptop'a sahibim sadece ram'im 8.
Witcher 3 veya CS:GO oynadıysan kaç fps aldığını söyleyebilir misin? :)
Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı