Çözüldü i5 10300H sistem ile BIOS'ta Boot Manager açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tahadied145

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 10300H işlemcimin kilidini açıp UV yapabilmek için aşağıdaki videoyu kullanıyorum ancak 6:30 saniyede takıldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya uygun olarak USB'mi FAT32 formatlayarak içinde istediği dosyaları atıp gerekli isim düzeltmesi vs. her şeyi gerçekleştirdim. Daha sonra BIOS menüsünden Supervisor şifresi kurarak ve Secure Boot disabled yapıp save&shutdown yaptım. PC kapalı iken USB çıkar-tak yapıp çalıştırdım, gene videoya uygun olarak PC açılırken F12 Tuşuna tekrarlayarak basmama rağmen bir türlü videodaki Boot Manager gelmiyor. FN+F12 denedim, sadece Shift tuşu denedim, F2 tuşu denedim ancak hiçbirisinde söz konusu sayfaya erişemiyorum. Videodaki kişiyle tek farkımız boot sayfasında onda

1.Windows Boot Manager
2. USB boot

Şeklinde liste varken bende bunlara ek olarak 3.UEFI_Shell diye bir şey mevcut. Bunun sırasını en alta çekip USB'yi ortaya aldım ama gene bir şey değişmedi. Şu anlık aklıma gelen ve denemediğim tek çözüm USB'yi 1'inci sıraya almak ama onu da burada danışmadan yapmak istemedim. Ne yapmalıyım, fikri olan var mıdır?

Bios menüsünde F12 tuşu ile ilgili bir bölüm vardı orayı Disabled'ten Enable yapınca sorun çözüldü. Konuyu kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…