uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.489 Çözümler 4 2 Ekim 2022 #11 Olması lazım bu işlemi yaptıktan sonra yeniden başlattınız mı?
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #12 uzeyirmehdizade dedi: Olması lazım bu işlemi yaptıktan sonra yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hata alıyorum işlem olmuyor ASUS TUF'ta olmuyormuş.
uzeyirmehdizade dedi: Olması lazım bu işlemi yaptıktan sonra yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hata alıyorum işlem olmuyor ASUS TUF'ta olmuyormuş.
T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 22 Nisan 2023 #13 uzeyirmehdizade dedi: Attığım rehberdeki gösterilen ilk program İntel Extreme Tuning. Eğer yapamazsanız kilidi açıp ThrottleStop ile yapalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana yardimci olma şansınız var mı?
uzeyirmehdizade dedi: Attığım rehberdeki gösterilen ilk program İntel Extreme Tuning. Eğer yapamazsanız kilidi açıp ThrottleStop ile yapalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana yardimci olma şansınız var mı?
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.489 Çözümler 4 22 Nisan 2023 #14 T.Tinuviel dedi: Hocam bana yardimci olma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, yeni konu açıp beni etiketleyin.
T.Tinuviel dedi: Hocam bana yardimci olma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, yeni konu açıp beni etiketleyin.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.263 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #15 cekicek dedi: Maalesef hata alıyorum işlem olmuyor ASUS TUF'ta olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam bende ASUS TUF FX506 kullanıyorum BIOS downgrade yapacaksın sürüm 309 olacak ondan sonra acilacak fakat 11. nesil rehberine bakman gerek 10. nesil rehberi rezalet ben 11.nesilden cözdüm işi.
cekicek dedi: Maalesef hata alıyorum işlem olmuyor ASUS TUF'ta olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam bende ASUS TUF FX506 kullanıyorum BIOS downgrade yapacaksın sürüm 309 olacak ondan sonra acilacak fakat 11. nesil rehberine bakman gerek 10. nesil rehberi rezalet ben 11.nesilden cözdüm işi.