Yeniden başlattıktan sonra core'u -110 ayarladım diğerlerini dediğniz gibi ayarladım. Tam ekran görüntüsünü aldım yine mavi ekran yedim Ekran görüntüsünü de bırakıyorum.
Hocam ikisini de -100 ayarlayın demiştim. Yani hem Core'u, hem Cache'i.
Bu arada İntel GPU ve İGPU Unslice'ı şimdilik Undervolt etmeyin. Mavi ekran alınca sistemi Power tuşuna basılı tutarak kapatın. Süreç %100 tamamlandı yazınca Power tuşuna basılı tutarak kapatın.
Hocam ikisini de -100 ayarlayın demiştim. Yani hem Core'u, hem Cache'i.
Bu arada İntel GPU ve İGPU Unslice'ı şimdilik Undervolt etmeyin. Mavi ekran alınca sistemi Power tuşuna basılı tutarak kapatın. Süreç %100 tamamlandı yazınca Power tuşuna basılı tutarak kapatın.
@JerAA Dosum undervolt ile uğraşma bence. İşlemci Boost modunu kapat, sıcaklık zaten en az 20 derece düşüyor. Performans kaybı oluyor fakat undervolt'da da performans kaybı yaşıyorsun. En azından bileşenlerin zarar görmez.
@JerAA Dosum undervolt ile uğraşma bence. İşlemci Boost modunu kapat, sıcaklık zaten en az 20 derece düşüyor. Performans kaybı oluyor fakat undervolt'da da performans kaybı yaşıyorsun. En azından bileşenlerin zarar görmez.
@erengore Hocam i5-10300H için daha önceden yardım ettiğiniz başarılı konulardan bir tanesini atabilir misiniz? Eğer dediğiniz gibiyse ben de uygulayayım.