i5-10300H ve GTX 1650 ile Cyberpunk 2077 Performansı

eagg

Hectopat
Elimde Monster Abra A7 var arkadaşlar ve Cyberpunk almayı düşünüyorum. Özellikler i5 10300H, 16 GB RAM, GTX 1650 4 GB ekran kartı ve 500 SSD. Oyun çıkmadı daha biliyorum ama az çok tahmin edersiniz diye düşünüyorum.

Aynı sistemin 9750h’lı versiyonu var bende çok fps farkı olacağını zannetmiyorum çıktığı gün inceleme ve testleri yapıp sosyal’de konu açacağım. Eğer konuyu görmezsen ve ben unutmazsam değerleri buraya da yazarım.

Tamamdır bekliyorum incelemenizi yarın mı çıkıyor ertesi gün mü?
Yarın, yani 10 Aralıkta çıkacak. 43Gb güncelleme gelecekmiş sanırım onu yapıp atarım buraya değerleri.
Yarın, yani 10 Aralıkta çıkacak. 43Gb güncelleme gelecekmiş sanırım onu yapıp atarım buraya değerleri.
Yanlış hatırlamıyorsam 10 Aralık 03:00 gibi erişilebilir olacaktı inşaAllah bir işim çıkmazsa sabaha bırakmam atmaya çalışırım.

Elimde Monster Abra A7 var arkadaşlar ve Cyberpunk almayı düşünüyorum. Özellikler i5 10300H, 16 GB RAM, GTX 1650 4 GB ekran kartı ve 500 SSD. Oyun çıkmadı daha biliyorum ama az çok tahmin edersiniz diye düşünüyorum.

ı sistemin 9750h’lı versiyonu var bende çok fps farkı olacağını zanne

İndirip test etme imkanınız oldu mu ? Eğer olduysa fps ve ısı değerlerini paylaşır mısınız ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı