Aynı sistemin 9750H’lı versiyonu var bende çok FPS farkı olacağını zannetmiyorum çıktığı gün inceleme ve testleri yapıp sosyal’de konu açacağım. Eğer konuyu görmezsen ve ben unutmazsam değerleri buraya da yazarım.
Yarın, yani 10 Aralıkta çıkacak. 43Gb güncelleme gelecekmiş sanırım onu yapıp atarım buraya değerleri.Tamamdır bekliyorum incelemenizi yarın mı çıkıyor ertesi gün mü?
Yanlış hatırlamıyorsam 10 Aralık 03:00 gibi erişilebilir olacaktı inşaAllah bir işim çıkmazsa sabaha bırakmam atmaya çalışırım.Yarın, yani 10 Aralıkta çıkacak. 43Gb güncelleme gelecekmiş sanırım onu yapıp atarım buraya değerleri.
Elimde Monster Abra A7 var arkadaşlar ve Cyberpunk almayı düşünüyorum. Özellikler i5 10300H, 16 GB RAM, GTX 1650 4 GB ekran kartı ve 500 SSD. Oyun çıkmadı daha biliyorum ama az çok tahmin edersiniz diye düşünüyorum.
ı sistemin 9750h’lı versiyonu var bende çok fps farkı olacağını zanne
Cyberpunk 2077 GTX 1650 Mobile - Testiİndirip test etme imkanınız oldu mu ? Eğer olduysa fps ve ısı değerlerini paylaşır mısınız ?
Benim kart refresh degil bu arada cok bir fark var mi bilmiyorum ama haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.