Oyunlarım korsan değil Steam'den oynuyorum ve bilgisayarım yüksek performans modunda o konuda her şeyi ayarladım ve hareket bluru açık vulkanada ayarlı değiller.
Hocam dediklerinin hiçbiri açık değil ben onları açık oynamam zaten ama RAM'lerde problem olabilir. Ekran kartıda yüksek performansa ayarlı hocam.
Kapatin. Anlattiginiz seyler bende de birebir ayni sekilde oluyor ve ben hareket blurunu kapattigimda her sey cozuluyor. Ekran karti yuksek grafikte su yansimalarini bile rahatlikla hallediyor ama hareket bluruna gelince hemen agliyor adeta .
Kapatin. Anlattiginiz seyler bende de birebir ayni sekilde oluyor ve ben hareket blurunu kapattigimda her şey cozuluyor. Ekran karti yuksek grafikte su yansimalarini bile rahatlikla hallediyor ama hareket bluruna gelince hemen agliyor adeta .
Sorun çözüldü. Sorunun kaynağı RAM, şöyle; bilgisayarı genel temizlikten geçirdim tekrardan ve RAM'leri çıkardığımda RAM'in üstünde fırça teli vardı sokete temas eden yerin üstündeydi bu fırça teli hepsini temizledim ve sorun çözüldü ek olarak temizlikten sonra RAM testi yaptığımda da bir hatayla karşılaşmadım ilginiz için teşekkürler.