i5 1035G1 hız düşürüyor

60HzMelih

Femtopat
Daha fazla  
Intel Core i5 1035G1 işlemci kullanıyorum. 4 çekirdekli ve temel hızı 0.99GHz. Temel hızı düşük olduğu için bırakın oyunları normal günlük kullanımda bile hem kendi kendine overclockta çalışıyor bunu önleyemiyorum ve altına notebook soğutucu koymadan kullanamıyorum. Eğer kullanmaya kalkarsam işlemci ısındığı için 0.19GHz hıza düşüyor. Eskiden de oluyordu ama bu aralar gerçekten dayanılmaz bir hale geldi eskiden çok rahat oynadığım oyunları sürümleri aynı olmasina rağmen oynayamaz oldum, Excel'de veri yazarken bile fanlar son hızıyla çalışıyor (bütün bunlar altında notebook soğutucu ile oluyor). İşlemcimin bu overclock sorununu çözüp temel hızda nasıl kullanabilirim? Kullanırsam bu ısınma sorununun önüne kısmen de olsa geçemez miyim?

Buyuk ihtimalle işe yaramayacaktır undervolt yapmayı deneyebilirsiniz. Laptopunuzun tam modeli nedir?

Buyuk ihtimalle işe yaramayacaktır undervolt yapmayı deneyebilirsiniz. Laptopunuzun tam modeli nedir?
HP 15-dw2010nt. Ofis bilgisayarı zaten soğutma konusunda çok bişey beklenemez ama bu çok sıkıntı durumda. Az önce ets2 1.43 sürümünde 30fps sabit 10dk oynadıktan sonra yine yaptı. Bir de Undervolt nedir nasıl yapabilirim?

Internette videolari var burada anlatabileceğim bir şey değil senin deneye demeye yapman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…