X xpert3 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #1 i5 1035G1. 12 GB DDR4 RAM. Intel UHD Graphics PC PUBG 720p düşükte oynatır mı?
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum ama Lite.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum ama Lite.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.270 Çözümler 10 14 Ocak 2022 #3 Titanl1o dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu buldum ama Lite. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite kapandı.
Titanl1o dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu buldum ama Lite. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite kapandı.