i5 1035G1 sistem RDR 2 kaldırır mı?

Mehmet KahrMan

Femtopat
Daha fazla  
Marka: Lenovo
İşlemci: i5 1035G1
RAM: 8 GB

Bilgisayarım RDR 2 kaldırır mı? Ya da kaç FPS alır? En düşük ayar, en yüksek ayar, orta ayar olarak sınıflandırırsanız sevinirim.

Marka: Lenovo.
İşlemci: i5 1035G1.
RAM: 8 GB.

Bilgisayarım RDR 2 kaldırır mı? Ya da kaç FPS alır? En düşük ayar, en yüksek ayar, orta ayar olarak sınıflandırırsanız sevinirim.

Ekran kartı var mı?

Marka: Lenovo.
İşlemci: i5 1035G1.
RAM: 8 GB.

Muhtemelen bilgisayarın bir harici ekran kartına sahip değil. Bu yüzden işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyorsun. Eğer durum böyleyse kaldırmaz RDR 2 dahili ekran kartı için çok ağır bir oyun. 2D ya da daha eski oyunlara bakmanı tavsiye ederim. Ben zamanında eski bilgisayarımda kassa da Max Payne ve Bully gibi çok eğlenerek oynamıştım. Her şey grafik değil.

Marka: Lenovo
İşlemci: i5 1035G1
RAM: 8 GB

Dahili ekran kartı ile rezalet çalışıyor. En düşük 720P ve %50 işleme çözünürlüğü ile (360P yani.) 15FPS görüyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Witcher 3 DX11 ve GTA 5 kaldırıyor hocam. Gene zengin bir kütüphanesi var o Intel ile. Max Payne serisi filan... Öldürdünüz kartı.

Hocam babamın eski laptopunun harici ekran kartı yanmıştı mecbur dahili ekran kartına kalmıştım o gün bugündür aklımda pek hoş olmayan anılar var

Hocam babamın eski laptopunun harici ekran kartı yanmıştı mecbur dahili ekran kartına kalmıştım o gün bugündür aklımda pek hoş olmayan anılar var
Hangi Intel olduğu önemli hocam. Son çıkanlar AMD'nın APU sistemleri gibiler.

Hangi Intel olduğu önemli hocam. Son çıkanlar AMD'nın APU sistemleri gibiler.
Evet testlerine denk geldim gerçekten iş görecek seviyede oyun oynayabiliyor insanlar. Ancak konu sahibinin işlemcisi yani i5 1035G1 o kadar iyi durmuyor.

Evet testlerine denk geldim gerçekten iş görecek seviyede oyun oynayabiliyor insanlar. Ancak konu sahibinin işlemcisi yani i5 1035G1 o kadar iyi durmuyor.
Hiç yoktan iyidir. Güncel oyunlar fiyasko olsada dediğim gibi 2015 ve önce oyunlar pek sıkıntı yaratmaz. Watch Dogs 2, Witcher 3 gibi eski büyük oyunlarda iş görüyor.

Evet laptop ve harici ekran kartına sahip değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…