Eyüp Öner Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, yukarıda belirttiğim sisteme sahibim. Forza almayı düşünüyorum. Sizce 1080p Low grafiklerde kaç FPS alırım?
Merhabalar, yukarıda belirttiğim sisteme sahibim. Forza almayı düşünüyorum. Sizce 1080p Low grafiklerde kaç FPS alırım?
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 4 Temmuz 2021 #2 30-40 FPS Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer oyunlar için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
30-40 FPS Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer oyunlar için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eyüp Öner Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #3 Video kayıtlarda FPS düşüyor bende GTA da denedim GTA da 1080p Low'da 80 90 görüyor bazen video kayıt alırken 40 50'ye düşüyor.
Video kayıtlarda FPS düşüyor bende GTA da denedim GTA da 1080p Low'da 80 90 görüyor bazen video kayıt alırken 40 50'ye düşüyor.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 4 Temmuz 2021 #4 Eyüp Öner dedi: Video kayıtlarda FPS düşüyor bende GTA da denedim GTA da 1080p Low'da 80 90 görüyor bazen video kayıt alırken 40 50'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Maksimum low ayarlarda 60 FPS verir bir ihtimal deneyip görmek lazım hocam ya da deneyen birine sormaktan başka çare yok.
Eyüp Öner dedi: Video kayıtlarda FPS düşüyor bende GTA da denedim GTA da 1080p Low'da 80 90 görüyor bazen video kayıt alırken 40 50'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Maksimum low ayarlarda 60 FPS verir bir ihtimal deneyip görmek lazım hocam ya da deneyen birine sormaktan başka çare yok.
Eyüp Öner Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #5 Glank dedi: Maksimum Low ayarlarda 60 FPS verir bir ihtimal deneyip görmek lazım hocam ya da deneyen birine sormaktan başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Glank dedi: Maksimum Low ayarlarda 60 FPS verir bir ihtimal deneyip görmek lazım hocam ya da deneyen birine sormaktan başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.