Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 17 Temmuz 2021 #11 Stoch dedi: Bu işlemci Şu laptopta var, bu aralar almayı düşünüyorum. İşlemcisi hangi Ryzen'le denk onu sormak istedim, fakat doğru dürüst cevaplar alamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam tıpkı yener999'un söylediği gibi R5 serisinden işlemciler ona yakındır.
Stoch dedi: Bu işlemci Şu laptopta var, bu aralar almayı düşünüyorum. İşlemcisi hangi Ryzen'le denk onu sormak istedim, fakat doğru dürüst cevaplar alamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam tıpkı yener999'un söylediği gibi R5 serisinden işlemciler ona yakındır.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #12 Qzeybei dedi: Hocam tıpkı yener999'un söylediği gibi R5 serisinden işlemciler ona yakındır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum...
Qzeybei dedi: Hocam tıpkı yener999'un söylediği gibi R5 serisinden işlemciler ona yakındır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum...