The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 20 Mart 2021 #31 TheForment dedi: Hocam başlat-ayarlar-güç ve uyku-ek güç ayarları sekmesine de bakabilir misiniz hangi ayarda. Genişletmek için tıkla... Daha yeni ayarladım performansta. Mansion dedi: Korkacak bir şey yok ki. Kasanın arkadaki kilitlerinin çıkar. Tornavida ile vida yi sök slotun düğmesine bas çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an evde tornavida yok alınca yapacağım ama Turbo Boost'u BIOS'a girmeden açmanın bir yolu yok mu? Son düzenleme: 20 Mart 2021
TheForment dedi: Hocam başlat-ayarlar-güç ve uyku-ek güç ayarları sekmesine de bakabilir misiniz hangi ayarda. Genişletmek için tıkla... Daha yeni ayarladım performansta. Mansion dedi: Korkacak bir şey yok ki. Kasanın arkadaki kilitlerinin çıkar. Tornavida ile vida yi sök slotun düğmesine bas çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an evde tornavida yok alınca yapacağım ama Turbo Boost'u BIOS'a girmeden açmanın bir yolu yok mu?
Can Jr Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 19 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CAD/CAM 20 Mart 2021 #32 Sorunu çözebildiniz mi? Sistem siparişi vereceğim. Aynı anakart ve 10400 ile.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 20 Mart 2021 #33 Can Jr dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Sistem siparişi vereceğim. Aynı anakart ve 10400 ile. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü BIOS'tan Turbo Boost açmak.
Can Jr dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Sistem siparişi vereceğim. Aynı anakart ve 10400 ile. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü BIOS'tan Turbo Boost açmak.
Can Jr Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 19 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CAD/CAM 20 Mart 2021 #34 The G.O.A.T dedi: Sorunun çözümü BIOS'tan Turbo Boost açmak. Genişletmek için tıkla... Düzeldiğine sevindim. Teşekkürler.
The G.O.A.T dedi: Sorunun çözümü BIOS'tan Turbo Boost açmak. Genişletmek için tıkla... Düzeldiğine sevindim. Teşekkürler.