En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha yüksek MHz RAM alırsanız gelecekte sıkıntı yaşamamış olursunuz veya Z serisi anakarta geçtiğinizde kullanmış olursunuz. Kısaca daha ucuza yüksek MHz varken kullanılamıyor diye düşük MHz almak olmaz.
Daha yüksek MHz RAM alırsanız gelecekte sıkıntı yaşamamış olursunuz veya Z serisi anakarta geçtiğinizde kullanmış olursunuz. Kısaca daha ucuza yüksek MHz varken kullanılamıyor diye düşük MHz almak olmaz.
Cevabınız için teşekkürler. Gelecekte anakart değiştirme gibi bir fikrimiz yok ama yine de uygun fiyata eğer bulabilirsem yüksek MHz’li RAM alacağım o zaman.
Gayet güzel bir RAM hocam. Bir sıkıntı yaşayan görmedim, kendim de almayı düşünüyorum. Fiyatlar çok oynak, fiyatı artmadan alın derim. Daha bugün 3080 lira olan ekran kartı 3180 lira olmuş. 1 günde neler neler değişiyor...
Hocam NVMe SSD'leri normalleri ile kıyasladıkları bir video izledim bugün. Oyunlarda yükleme süreleri bakımından 1 saniye gibi ufak bir fark var. Sizce ardaki farkı vermeye değer mi?