i5 10400 - GTX 1050 Ti sistem ile Twitch'te yayın yapılır mı?

qdexz

Decapat
Sistemim i5 10400-8 GB RAM-1050 Ti ben bu sistem ile Twitch'te Valorant yayını yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyip görmenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyun ayarlarınız da bu konuda etken olacağı için dışardan tahmin almak yerine denemek daha mantıklı.

Sistemim i5 10400-8 GB RAM-1050 Ti ben bu sistem ile Twitch'te Valorant yayını yapabilir miyim?

Olmaz zaten ikisi de işlemci ağırlıklı o yüzden gecikmeler artar FPS düşer kasmaya başlar i7 veya 12 nesil olsaydı çok da sorun olmazdı eğer soğutucun iyise OC yapabilirsin.

Olmaz zaten ikisi de işlemci ağırlıklı o yüzden gecikmeler artar FPS düşer kasmaya başlar i7 veya 12 nesil olsaydı çok da sorun olmazdı eğer soğutucun iyise OC yapabilirsin.
Hayır, 10400 kötü bir işlemci değil. Yayın yapmak o kadar yüksek sistem gerektiren bir şey de değil. Çok rahatlıkla yapacaktır fakat oyun içinde oyuncuya dönütü nasıl olur deneyip görmek lazım.

İ7 7700HQ ve 1050 Tİ(M) kartım ile kasmadan Valorant yayını açıyordum. Açılabilir büyük ihtimalle.

i7 7700HQ ve 1050 Ti(M) kartım ile kasmadan Valorant yayını açıyordum. Açılabilir büyük ihtimalle.

Hayır, 10400 kötü bir işlemci değil. Yayın yapmak o kadar yüksek sistem gerektiren bir şey de değil. Çok rahatlıkla yapacaktır fakat oyun içinde oyuncuya dönütü nasıl olur deneyip görmek lazım.

Düşük kalitede elbet açar ama bir anlamı olmaz oyun için 60 FPS olmazsa zaten görüntü çok kötü oluyor ve 60 FPS cidden yorar.

Düşük kalitede elbet açar ama bir anlamı olmaz oyun için 60 FPS olmazsa zaten görüntü çok kötü oluyor ve 60 FPS cidden yorar.
Düşük kalite değildi. 1080p yayın veriyordum. Gayet 60 fps üstü akıcı bir şekilde oynatıyordu. Yayın da 60 fps'di hocam. Kendiniz denemeden nasıl bu yargılara varabiliyorsunuz anlamadım?

Düşük kalite değildi. 1080p yayın veriyordum. Gayet 60 FPS üstü akıcı bir şekilde oynatıyordu. Yayın da 60 FPS'di hocam. Kendiniz denemeden nasıl bu yargılara varabiliyorsunuz anlamadım?

Bizzat kendim denedim i5-11400F 6500XT 16 GB RAM ile Valorant yayınını evet çok rahat açtı ama oyun içi gecikmeler FPS düşüklükleri de oldu.

Bizzat kendim denedim i5-11400F 6500XT 16 GB RAM ile Valorant yayınını evet çok rahat açtı ama oyun içi gecikmeler FPS düşüklükleri de oldu.
Ben de öyle bir sorun olmadı.. Dediğim gibi İ7 7700HQ ve 1050 Tİ (M) kullandım. Halen de sorunsuz açıyorum

Ben de öyle bir sorun olmadı.. Dediğim gibi İ7 7700HQ ve 1050 Tİ (M) kullandım. Halen de sorunsuz açıyorum
Daha yayın açamadan pc bozuldu ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyoruz iade edip yenisini almayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…