Olmaz zaten ikisi de işlemci ağırlıklı o yüzden gecikmeler artar FPS düşer kasmaya başlar i7 veya 12 nesil olsaydı çok da sorun olmazdı eğer soğutucun iyise OC yapabilirsin.
Olmaz zaten ikisi de işlemci ağırlıklı o yüzden gecikmeler artar FPS düşer kasmaya başlar i7 veya 12 nesil olsaydı çok da sorun olmazdı eğer soğutucun iyise OC yapabilirsin.
Hayır, 10400 kötü bir işlemci değil. Yayın yapmak o kadar yüksek sistem gerektiren bir şey de değil. Çok rahatlıkla yapacaktır fakat oyun içinde oyuncuya dönütü nasıl olur deneyip görmek lazım.
Hayır, 10400 kötü bir işlemci değil. Yayın yapmak o kadar yüksek sistem gerektiren bir şey de değil. Çok rahatlıkla yapacaktır fakat oyun içinde oyuncuya dönütü nasıl olur deneyip görmek lazım.
Düşük kalite değildi. 1080p yayın veriyordum. Gayet 60 fps üstü akıcı bir şekilde oynatıyordu. Yayın da 60 fps'di hocam. Kendiniz denemeden nasıl bu yargılara varabiliyorsunuz anlamadım?
Düşük kalite değildi. 1080p yayın veriyordum. Gayet 60 FPS üstü akıcı bir şekilde oynatıyordu. Yayın da 60 FPS'di hocam. Kendiniz denemeden nasıl bu yargılara varabiliyorsunuz anlamadım?