grklrs Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 i5 10400 işlemcim var. Şu an stok soğutma var. Yüksek derecelere ulaşmıyor ama ileride sıkıntı olmaması için soğutucu bakıyorum. Uygun fiyatlı soğutucu arıyorum.
i5 10400 işlemcim var. Şu an stok soğutma var. Yüksek derecelere ulaşmıyor ama ileride sıkıntı olmaması için soğutucu bakıyorum. Uygun fiyatlı soğutucu arıyorum.
deMarc Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 2.883 Çözümler 9 17 Ağustos 2022 #2 Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 6 17 Ağustos 2022 #3 deMarc dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Bu olmazsa hocam bunun ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat Bu versiyonuda var ama bu XT 214. ama hocamızın atığını alman daha iyi olacaktır daha uzun vadeli.
deMarc dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Bu olmazsa hocam bunun ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat Bu versiyonuda var ama bu XT 214. ama hocamızın atığını alman daha iyi olacaktır daha uzun vadeli.
grklrs Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 deMarc dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... TheDarkS16 dedi: Bu olmazsa hocam bunun ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat Bu versiyonuda var ama bu XT 214. ama hocamızın atığını alman daha iyi olacaktır daha uzun vadeli. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim hocam.
deMarc dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... TheDarkS16 dedi: Bu olmazsa hocam bunun ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat Bu versiyonuda var ama bu XT 214. ama hocamızın atığını alman daha iyi olacaktır daha uzun vadeli. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim hocam.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.704 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #5 grklrs dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Bu soğutucuyla i5 10400F işlemciyi kullandım ve en ağır yükte 50 derece, boş sıcaklığı 25-30.
grklrs dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Bu soğutucuyla i5 10400F işlemciyi kullandım ve en ağır yükte 50 derece, boş sıcaklığı 25-30.
grklrs Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #6 N0vaBetrayel dedi: Bu soğutucuyla i5 10400F işlemciyi kullandım ve en ağır yükte 50 derece, boş sıcaklığı 25-30. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam cevabınız için.
N0vaBetrayel dedi: Bu soğutucuyla i5 10400F işlemciyi kullandım ve en ağır yükte 50 derece, boş sıcaklığı 25-30. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam cevabınız için.