Bence 11 bine koyun sistemi. Alıcı çıkmazsa düşürürsünüz. 10 bine falan. (Monitörle beraber.)Hocam zaten ayrı satmayı düşünmüyorum. Fiyat önerisi istiyorum.
Hocam sen burdaki yorumlara bakma. Burda herkes kurt olduğu için, hep en dibin dibi fiyat söylerİkinci el piyasası burdaki arkadaşların verdiği fiyatlarda gitmiyor hep. Ben sizinkinden daha eski nesil ve daha aşağı 2060'lı bir sistemi bile 8 bin küsüre sattım. Sizin ki ona göre kat kat iyi.
Monitörü ayrı satın bence. Sadece kasa 10-12 bin civarı gidebilir. Siz bir tık yukarda yazın, herkes muhakkak pazarlık soruyor çünkü. Sakın gidip monitörler birlikte 10 bine falan vermeyin.
İfade atmak yerine akıl verirseniz sevinirim. Attığınız ifadeler yeni bir fikir açısı kazandırmıyor arkadaşlar.
Sistemim:
Intel i5 10400 (KF)
ASUS Dual RTX 2060 OC (KFG, 2024 Haziran'a kadar garantisi var.)
MSI B460M-A Pro LGA1200 (KF)
Adata D30 Gammix 2x8GB 3000MHz (KF, Garantileri 5 ve 17 Şubat 2023'de bitiyor)
Zalman N5MF (KF)
Zalman ZM500-LXII 500W (KF)
Samsung 870EVO 500GB (KF)
WD Blue 1 TB 7200RPM (KF, 2023 Haziran'a kadar G)
Snowman T6 Ultra (KF)
Samsung 24inc 144Hz Curved Monitör (KF, 25.03.2023'a kadar G)
Fiyat: 15K
Burdaki arkadaşların çoğunun ticaretle alakası yok hocam. Hep en dip, en ölü fiyatından örnek veriyorlar. Serbest piyasada fiyatlar çok değişken aksine.Katılıyorum kesinlikle. Ben şu sistemi 12500'e veriyorken bu arkadaşın sistemine 15K verilir.
15.000 liraya bundan daha iyi monitörlü sistem bulun direkt alacağım. Birisi de monitörle beraber 10.000'e ver demiş, hayal dünyasında yaşıyor sanırsam.
Burdaki arkadaşların çoğunun ticaretle alakası yok hocam. Hep en dip, en ölü fiyatından örnek veriyorlar. Serbest piyasada fiyatlar çok değişken aksine.
Çünkü alıcılar için bir çok değişken var.
Satıcının güvenilirliği, bulunduğu şehir falan. Misal bir çok kimse, sırf aynı şehirde diye 500-1.000 lira ekstra para vermeye hazır oluyor kargodansa. Bunun gibi bir çok detay.
Öyle Sahibindene girip, sıralamayı En düşük fiyata çekince, piyasanın değeri o olmuyor yani.
Tamam en ticaret uzmanı sizsiniz. Hayatiniz boyunca da kazık yersiniz bu gidişle 15 bine rtx 2060 2. el sistem almaya devamke.Ağzı olan konuşuyor ya. Ya birazcık piyasadan anlasan şu sisteme 10.000 demezsin. Sadece yorum yapmak için konuşuyorlar. Ne bir araştırma ne bi uğraş. Sadece monitör, ekran kartı, işlemci 10.000 yapar. Hadi her şeyi geçtim adam bütün parçaların kutusu faturası var diyor. 10.000'e gitsin de ticaret dersi alsın.
En dip fiyatlar derken? Aldığınız bir şey 2. el piyasasında değer kaybeder bundan haberiniz var di mi? İster 12 bine al ister 15 bine. Bu fiyatlardan aldıysa zaten bu sistemi kazık yemiştir zaten. 15 bine alıp 15 bine satmak valla baya ticaretmiş sizinki de iyi kafa. İlk önce bir sıfır piyasasından haberiniz olsun sonra konuşun isterseniz 10 yaşındaki çocuk bilir 15 bine RX 6600 sistem dizildiğini.Burdaki arkadaşların çoğunun ticaretle alakası yok hocam. Hep en dip, en ölü fiyatından örnek veriyorlar. Serbest piyasada fiyatlar çok değişken aksine.
Çünkü alıcılar için bir çok değişken var.
Satıcının güvenilirliği, bulunduğu şehir falan. Misal bir çok kimse, sırf aynı şehirde diye 500-1.000 lira ekstra para vermeye hazır oluyor kargodansa. Bunun gibi bir çok detay.
Öyle Sahibindene girip, sıralamayı En düşük fiyata çekince, piyasanın değeri o olmuyor yanii
Katılıyorum kesinlikle. Ben şu sistemi 12500'e veriyorken bu arkadaşın sistemine 15K verilir.
15.000 liraya bundan daha iyi monitörlü sistem bulun direkt alacağım. Birisi de monitörle beraber 10.000'e ver demiş, hayal dünyasında yaşıyor sanırsam.
Hocam sen burdaki yorumlara bakma. Burda herkes kurt olduğu için, hep en dibin dibi fiyat söylerİkinci el piyasası burdaki arkadaşların verdiği fiyatlarda gitmiyor hep. Ben sizinkinden daha eski nesil ve daha aşağı 2060'lı bir sistemi bile 8 bin küsüre sattım. Sizin ki ona göre kat kat iyi.
Monitörü ayrı satın bence. Sadece kasa 10-12 bin civarı gidebilir. Siz bir tık yukarda yazın, herkes muhakkak pazarlık soruyor çünkü. Sakın gidip monitörler birlikte 10 bine falan vermeyin.
Katılıyorum kesinlikle. Ben şu sistemi 12500'e veriyorken bu arkadaşın sistemine 15K verilir.
Yorumlar için teşekkürler. Zaten gelen tekliflere göre dinamik bir fiyat yapmayı düşünüyorum.Bu sistemin monitör dahil fiyatını 14K'ya koyun, minimum ineceğiniz fiyat 13K olsun satarsınız. Monitörsüz fiyatını da 11.5K'ya satabilirsiniz maksimum.
Tamam en ticaret uzmanı sizsiniz. Hayatiniz boyunca da kazık yersiniz bu gidişle 15 bine rtx 2060 2. el sistem almaya devamke.
En dip fiyatlar derken? Aldığınız bir şey 2. el piyasasında değer kaybeder bundan haberiniz var di mi? İster 12 bine al ister 15 bine. Bu fiyatlardan aldıysa zaten bu sistemi kazık yemiştir zaten. 15 bine alıp 15 bine satmak valla baya ticaretmiş sizinki de iyi kafa. İlk önce bir sıfır piyasasından haberiniz olsun sonra konuşun isterseniz 10 yaşındaki çocuk bilir 15 bine RX 6600 sistem dizildiğini.
15 bin liraya bundan iyi monitörlü sistemler zaten forumda herkesin dilinde. Cahil olduğunuzu belli etmeyin bari. İki kişi toplanmış algı oluşturuyorlar. Komiksiniz.