i5-10400 sistem toplama önerisi

Hocam önerdiğim sistem; sadece istediğiniz oyunu değil, birkaç oyunu daha akıcı oynatıyor. (dip not; işlemci şu an piyasaki bütün oyunları akıcı oynatıyor. Ama ekran kartı bütün oyunları değil de, %80'ini oynatıyor diyelim.

Temizse ve arkadaş istanbuldaysa mutlaka kaçırmamalı. ( bütçesini hesaplarıma göre 500-1000 arası açması gerekir.)

Hocam bütçe çok önemli değil aslında ama 7-8 bin bandına çok çıkmak istemiyorum laptobumu yeni aldım ve bu biraz hobi bilgisayarı olacak benim için o yüzden açıkçası o kadar tutarlara çıkmak istemiyorum ama 3-5 liradan kaçarken de çöp bir sistem kurup hiç bir şey oynayamamaktansa tabi ki mecbur bütçeyi biraz açacağız.
Sarıyer size yakın mı Avrupa yakasımı bilmiyorum oradan bayağı uzak yerde yaşıyorum
çok yakın sayılmaz ama güzel bi pazarlık yapabilirsem giderim

Benim attığım parçalar ile bu ekran kartını alırsanız ortalama 5200 5400 arası bir şey oluyor.

Acelen yoksa işlemcini i5-10400F yapıp ekran kartı bekleyebilirsin. Acelen varsa yine ekran kartı almayıp işlemcini i5-10400 yapabilirsin. Ekran kartı takmadan bile bazı oyunları işlemcin ile oynayabilirsin.

Benim attığım parçalar ile bu ekran kartını alırsanız ortalama 5200 5400 arası bir şey oluyor.
sizin attıklarınıza yemekten sonra bakacağım detaylı. 5000-5500 arası gayet ideal benim için.

Acelen yoksa işlemcini i5-10400F yapıp ekran kartı bekleyebilirsin. Acelen varsa yine ekran kartı almayıp işlemcini i5-10400 yapabilirsin. Ekran kartı takmadan bile bazı oyunları işlemcin ile oynayabilirsin.
Anladığım kadarıyla F işlemci olmayan onboard, F işlemci VGA'sız doğru mu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…