Sistemin son hali bu. Yaza yurtdışından NVIDIA giriş seviyesi ekran kartı alacağım bu sisteme. Birazdan siparişini vereceğim. Şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı bu fiyat aralığında?
Evet, tahmini çıkış ücreti 220€.3050ti 1900tl ?
Benim kullanım amacım farklı. Benim için fazla bile olacaktır.Diğer sistem güzel olmuş ama 3050 Ti'ın çıkıp çıkacağı belli değil bence çıkmaz. Çıkarsada 2060S veya 2060 gücünde olacak gereksiz olacak.
Hm 3050ti iş veya çizim için olacak diye biliyorum, Yanlış Biliyorsam Özür Dilerim.Diğer sistem güzel olmuş ama 3050 Ti'ın çıkıp çıkacağı belli değil bence çıkmaz. Çıkarsada 2060S veya 2060 gücünde olacak gereksiz olacak.
Yataktan uzanarak GTA5 oynayacağım bu sistemle. Ayrıca film de izleyeceğim. Tam karşımdaki 55inch 4k TV'ye bağlayacağım. i3'ten vazgeçme nedenim ise Plex ile sorun yaratacağını düşünmem.Hm 3050ti iş veya çizim için olacak diye biliyorum, Yanlış Biliyorsam Özür Dilerim.
Umarım Hevesini Bozmam Ama Televizyonların Genelde Ms leri Yüksek Oluyor Ama Televizyonunu 1-3 yıl içinde almışsan çok sıkıntı yaşamazsın bence.Yataktan uzanarak GTA5 oynayacağım bu sistemle. Ayrıca film de izleyeceğim. Tam karşımdaki 55inch 4k TV'ye bağlayacağım. i3'ten vazgeçme nedenim ise Plex ile sorun yaratacağını düşünmem.
Sony a8h oled TV var. Sırf film izlemek için almıştım bunu. Oyun modu da var sanırım üzerinde.Umarım Hevesini Bozmam Ama Televizyonların Genelde Ms leri Yüksek Oluyor Ama Televizyonunu 1-3 yıl içinde almışsan çok sıkıntı yaşamazsın bence.
Eğer Oyun Moduyla Kullanırsanız Sıkıntı Yaşayacağınızı Düşünmüyorum.Sony a8h oled TV var. Sırf film izlemek için almıştım bunu. Oyun modu da var sanırım üzerinde.
A8H 65" OLED Smart Android TV | Sony US
Sony's A8H OLED TV offers voice control capabilities and enhanced audio and display for an authentic theater experience at home. Discover more at Sony.www.sony.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.