i5-10400 sistem toplama

Can Jr

Femtopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
CAD/CAM
Sistemin son hali bu. Yaza yurtdışından NVIDIA giriş seviyesi ekran kartı alacağım bu sisteme. Birazdan siparişini vereceğim. Şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı bu fiyat aralığında?

Diğer sistem güzel olmuş ama 3050 Ti'ın çıkıp çıkacağı belli değil bence çıkmaz. Çıkarsada 2060S veya 2060 gücünde olacak gereksiz olacak.

Diğer sistem güzel olmuş ama 3050 Ti'ın çıkıp çıkacağı belli değil bence çıkmaz. Çıkarsada 2060S veya 2060 gücünde olacak gereksiz olacak.
Benim kullanım amacım farklı. Benim için fazla bile olacaktır.

Düzenleme: Bu sistemi ben odamdaki televizyona bağlamak için kullanacağım. Asıl bilgisayarımda 10850k+3080 var.

Hm 3050ti iş veya çizim için olacak diye biliyorum, Yanlış Biliyorsam Özür Dilerim.
Yataktan uzanarak GTA5 oynayacağım bu sistemle. Ayrıca film de izleyeceğim. Tam karşımdaki 55inch 4k TV'ye bağlayacağım. i3'ten vazgeçme nedenim ise Plex ile sorun yaratacağını düşünmem.

Yataktan uzanarak GTA5 oynayacağım bu sistemle. Ayrıca film de izleyeceğim. Tam karşımdaki 55inch 4k TV'ye bağlayacağım. i3'ten vazgeçme nedenim ise Plex ile sorun yaratacağını düşünmem.
Umarım Hevesini Bozmam Ama Televizyonların Genelde Ms leri Yüksek Oluyor Ama Televizyonunu 1-3 yıl içinde almışsan çok sıkıntı yaşamazsın bence.

Umarım Hevesini Bozmam Ama Televizyonların Genelde Ms leri Yüksek Oluyor Ama Televizyonunu 1-3 yıl içinde almışsan çok sıkıntı yaşamazsın bence.
Sony a8h oled TV var. Sırf film izlemek için almıştım bunu. Oyun modu da var sanırım üzerinde.

Eğer Oyun Moduyla Kullanırsanız Sıkıntı Yaşayacağınızı Düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…