K Kerem Emin Femtopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli SSD+HDD Ekran kartı UHD 630 İşlemci i5 10400 Arkadaşlar The Witcher 3 ve Forza Horizon 4 oynamak istiyorum fakat sistemim kaldırır mı? Emin olamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
Arkadaşlar The Witcher 3 ve Forza Horizon 4 oynamak istiyorum fakat sistemim kaldırır mı? Emin olamadım.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.826 Çözümler 10 19 Aralık 2022 #2 Kerem Emin dedi: Arkadaşlar The Witcher 3 ve Forza Horizon 4 oynamak istiyorum fakat sistemim kaldırır mı? Emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartı olduğundan yetersiz kalacaktir.
Kerem Emin dedi: Arkadaşlar The Witcher 3 ve Forza Horizon 4 oynamak istiyorum fakat sistemim kaldırır mı? Emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartı olduğundan yetersiz kalacaktir.
P PcPlayer Femtopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 Forza Horizon 4 düşük ayarlarda açar, bende benzer sistem vardı açıyordu. The Witcher 3 açan videolar var, oynanış videolarını ekledim bakarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Forza Horizon 4 düşük ayarlarda açar, bende benzer sistem vardı açıyordu. The Witcher 3 açan videolar var, oynanış videolarını ekledim bakarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kerem Emin Femtopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #4 PcPlayer dedi: Forza Horizon 4 düşük ayarlarda açar, bende benzer sistem vardı açıyordu. The Witcher 3 açan videolar var, oynanış videolarını ekledim bakarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videolara baktım ama oynanabilir olup olmadıklarını pek anlayamadım.
PcPlayer dedi: Forza Horizon 4 düşük ayarlarda açar, bende benzer sistem vardı açıyordu. The Witcher 3 açan videolar var, oynanış videolarını ekledim bakarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videolara baktım ama oynanabilir olup olmadıklarını pek anlayamadım.