Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Gigabyte RX 570 4 GB Ekran Kartına ve i5 10400 işlemcisine uygun bir anakart lazım. Bütçem en fazla 2 bin. 2. el de olur.Letgodan bakacaklar için söyleyeyim zmir'de yaşıyorum. Son düzenleme: 8 Eylül 2023
Gigabyte RX 570 4 GB Ekran Kartına ve i5 10400 işlemcisine uygun bir anakart lazım. Bütçem en fazla 2 bin. 2. el de olur.Letgodan bakacaklar için söyleyeyim zmir'de yaşıyorum.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 8 Eylül 2023 #2 Kyzer dedi: Gigabyte RX 570 4 GB Ekran Kartına ve i5 10400 işlemcisine uygun bir anakart lazım. Bütçem en fazla 2 bin. 2. ek de olur. İzmir'de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Kyzer dedi: Gigabyte RX 570 4 GB Ekran Kartına ve i5 10400 işlemcisine uygun bir anakart lazım. Bütçem en fazla 2 bin. 2. ek de olur. İzmir'de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 ardacanci dedi: MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Ustabir şey sorcam ramlerin uymama gibi bir sorun olabilir mi?
ardacanci dedi: MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B560M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Ustabir şey sorcam ramlerin uymama gibi bir sorun olabilir mi?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 8 Eylül 2023 #4 Kyzer dedi: Ustabir şey soracağım RAM'lerin uymama gibi bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Elinizdeki RAM'ler nedir?
Kyzer dedi: Ustabir şey soracağım RAM'lerin uymama gibi bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Elinizdeki RAM'ler nedir?
Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 ardacanci dedi: Elinizdeki RAM'ler nedir? Genişletmek için tıkla... Kral 2.el almıştık bilmiyorum. Kasayı açıp baksam modeli yazar mı? Monitör şu anlık çalışmıyor.
ardacanci dedi: Elinizdeki RAM'ler nedir? Genişletmek için tıkla... Kral 2.el almıştık bilmiyorum. Kasayı açıp baksam modeli yazar mı? Monitör şu anlık çalışmıyor.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 8 Eylül 2023 #6 Kyzer dedi: Kral 2.el almıştık bilmiyorum. Kasayı açıp baksam modeli yazar mı? Monitör şu anlık çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız satıcıya bir sorun, attığım model DDR4 olan her türlü RAM'i destekler fakat anakartin maksimum desteklediği frekansı alırsınız. Kasayı açıp bakınca uzerinde marka modelinin yazacağını sanmıyorum.
Kyzer dedi: Kral 2.el almıştık bilmiyorum. Kasayı açıp baksam modeli yazar mı? Monitör şu anlık çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız satıcıya bir sorun, attığım model DDR4 olan her türlü RAM'i destekler fakat anakartin maksimum desteklediği frekansı alırsınız. Kasayı açıp bakınca uzerinde marka modelinin yazacağını sanmıyorum.
Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #7 ardacanci dedi: Aldığınız satıcıya bir sorun, attığım model DDR4 olan her türlü RAM'i destekler fakat anakartin maksimum desteklediği frekansı alırsınız. Kasayı açıp bakınca uzerinde marka modelinin yazacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ram uygun değilmiş yanına ram alıcam. Ram kaç MHZli olmalı ve DDR kaç olması sizce ilk attığınız anakarta göre?
ardacanci dedi: Aldığınız satıcıya bir sorun, attığım model DDR4 olan her türlü RAM'i destekler fakat anakartin maksimum desteklediği frekansı alırsınız. Kasayı açıp bakınca uzerinde marka modelinin yazacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ram uygun değilmiş yanına ram alıcam. Ram kaç MHZli olmalı ve DDR kaç olması sizce ilk attığınız anakarta göre?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 8 Eylül 2023 #8 Kyzer dedi: RAM uygun değilmiş yanına RAM alacağım. RAM kaç MHz'li olmalı ve DDR kaç olması sizce ilk attığınız anakarta göre? Genişletmek için tıkla... DDR4 olmalı, kendisi OC ile 4800 MHz'e kadar olan bütün RAM'leri destekliyor.
Kyzer dedi: RAM uygun değilmiş yanına RAM alacağım. RAM kaç MHz'li olmalı ve DDR kaç olması sizce ilk attığınız anakarta göre? Genişletmek için tıkla... DDR4 olmalı, kendisi OC ile 4800 MHz'e kadar olan bütün RAM'leri destekliyor.
Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #9 ardacanci dedi: Aldığınız satıcıya bir sorun, attığım model DDR4 olan her türlü RAM'i destekler fakat anakartin maksimum desteklediği frekansı alırsınız. Kasayı açıp bakınca uzerinde marka modelinin yazacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığınız anakart kaç mhzye kadar destekliyor? Sitede bulamadım da.(Pardon yazmışsınız görmedim)
ardacanci dedi: Aldığınız satıcıya bir sorun, attığım model DDR4 olan her türlü RAM'i destekler fakat anakartin maksimum desteklediği frekansı alırsınız. Kasayı açıp bakınca uzerinde marka modelinin yazacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığınız anakart kaç mhzye kadar destekliyor? Sitede bulamadım da.(Pardon yazmışsınız görmedim)