i5 10400 vs 10500 vs 10600

ChiReeNJ

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki işlemcim; i3-10100F / H410MH

i5 10400
= 2.9 stok / 4.3 Max (1,900₺)
i5 10500 = 3.1 stok / 4.5 Max (2,200₺)
i5 10600 = 3.3 stok / 4.8 Max (2,450₺)

Aralarındaki fark böyle, işlemci amacım Twitch'de yayın yapmak. Sizce hangisi?

Aralarından 10600 daha iyi diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoya göre değerler çok yakın.
@kino

Son düzenleme:

Bu videoya göre değerler çok yakın.
@kino

Bu kanalın verileri çakma. İşlemci karşılaştırmaları sitelerden Cinebench skorlarına bakabilirsin daha doğru fikir verecektir.

Screenshot_3.jpg

Screenshot_2.jpg

Bunu almanız daha iyi olur ama anakartınıza uyumlu değil eğer anakart alabilecek bütçeye sahipseniz bunu alın onun haricinde o üçünün arasından en iyi 10600 fakat o fiyata değeceni düşünmüyorum ayrıca eğer anakart değiştirme imkanım yok derseniz ve ekran kartınız varsa F model olan şu işlemciyi tercih edebilirsiniz.

Hocam soket anakarta uyumlu ancak, anakartın sitesinde CPU uyumluluk listesinde 11400F yok. Anakartım sanırım yetmiyor bu işlemci için

10 nesil işlemcileri destekliyor sadece.

Bunu almanız daha iyi olur ama anakartınıza uyumlu değil eğer anakart alabilecek bütçeye sahipseniz bunu alın onun haricinde o üçünün arasından en iyi 10600 fakat o fiyata değeceni düşünmüyorum ayrıca eğer anakart değiştirme imkanım yok derseniz ve ekran kartınız varsa F model olan şu işlemciyi tercih edebilirsiniz.
Anakart öneriniz var mıdır? 1650 Super ekran kartım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı