i5 10400F 1230TL

AMD ucuz dedik. Intel'den hiç böyle uygun fiyatlı işlemci beklemezdim. Helal olsun.

Ben ordan alın demedim büyük bir indirim yok demeye çalıştım ama neyse.
Arkadaşım benim söylemeye çalıştığım şey de, sana göre büyük bir fark olmayabilir ancak bir başkası için o 100TL çok kıymetlidir belki bunu bilemezsin.
Bölümün adı "İndirim Köşesi" olduğuna göre burada bir yanlışlık mı var, en ucuz neredeyse onu paylaşıyorum, neyin muhalefeti onu anlayamadım.

Arkadaşlar şu an bu işlemciyi almayı düşünen adam zaten %99 ihtimalle alıp uzun süreler kullanayım kafasında olan adamdır. 11. nesilin haftalar içerisinde çıkacağını düşününce bu kadar kısa sürede değiştirmek için kimsenin bu işlemciyi alacağını zaten sanmıyorum. O nedenle, şu anakarta olur, buna olmaz diye birbirinizi kırmaya gerek yok, sakin olalım biraz.

Pek önermem artık Z490 alınmadığı sürece çünkü B460 ve H410 serisinde desteği kesti Intel 11. nesilde.
İ5 10400F alıp Z490 V-SI alınca 2500 gibi bir şey ve R5 3600 + anakarttan daha ucuz. R5 3600 fiyatını hatırlamıyorum. 2000 TL idi en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…