lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 9 Kasım 2020 #21 hakan.klcarslan dedi: 2020'de WHQL sürüm yükleyen ve sorun yaşayan bir kaç tane konu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Amd sürücülerinin sorunlu olduğu kanıtlayacak halim yok. Gereksiz bir uğraş çünkü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor.
hakan.klcarslan dedi: 2020'de WHQL sürüm yükleyen ve sorun yaşayan bir kaç tane konu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Amd sürücülerinin sorunlu olduğu kanıtlayacak halim yok. Gereksiz bir uğraş çünkü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #22 lengthok dedi: AMD sürücülerinin sorunlu olduğu kanıtlayacak halim yok. Gereksiz bir uğraş çünkü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Genişletmek için tıkla... AMD artık çoğu driver sorunlarını düzeltti ayrıca büyük ihtimal bir şey bulamadım atmıyorsun.
lengthok dedi: AMD sürücülerinin sorunlu olduğu kanıtlayacak halim yok. Gereksiz bir uğraş çünkü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Genişletmek için tıkla... AMD artık çoğu driver sorunlarını düzeltti ayrıca büyük ihtimal bir şey bulamadım atmıyorsun.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 9 Kasım 2020 #23 hakan.klcarslan dedi: AMD artık çoğu driver sorunlarını düzeltti ayrıca büyük ihtimal bir şey bulamadım atmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece uğraşmıyorum. Seni fanboyluğunla baş başa bırakmak daha mantıklı.
hakan.klcarslan dedi: AMD artık çoğu driver sorunlarını düzeltti ayrıca büyük ihtimal bir şey bulamadım atmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece uğraşmıyorum. Seni fanboyluğunla baş başa bırakmak daha mantıklı.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #24 lengthok dedi: Sadece uğraşmıyorum. Seni fanboyluğunla baş başa bırakmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 2 saattir bekliyorum hala atmıyorsun.
lengthok dedi: Sadece uğraşmıyorum. Seni fanboyluğunla baş başa bırakmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 2 saattir bekliyorum hala atmıyorsun.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 9 Kasım 2020 #25 hakan.klcarslan dedi: 2 saattir bekliyorum hala atmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Atmak zorunda değilim ki. Bunu sana kanıtlamak zorunda değilim.
hakan.klcarslan dedi: 2 saattir bekliyorum hala atmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Atmak zorunda değilim ki. Bunu sana kanıtlamak zorunda değilim.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #26 lengthok dedi: Atmak zorunda değilim ki. Bunu sana kanıtlamak zorunda değilim. Genişletmek için tıkla... Neyse göz ardı listeme hoş geldin deyip geçiyorum.
lengthok dedi: Atmak zorunda değilim ki. Bunu sana kanıtlamak zorunda değilim. Genişletmek için tıkla... Neyse göz ardı listeme hoş geldin deyip geçiyorum.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 9 Kasım 2020 #27 10400F + 1660S olabilir. R3 3100 yerine de 10100F daha iyi olur 5600 XT ile.