ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 8 Ekim 2023 #11 Uras_Koç dedi: DLSS quality açtığımda ekran kartı kullanım yüzdesi artıyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak vermelisin. Deneyimin, kimsenin umrunda değil.
Uras_Koç dedi: DLSS quality açtığımda ekran kartı kullanım yüzdesi artıyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak vermelisin. Deneyimin, kimsenin umrunda değil.
Uras_Koç Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 647 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2023 #12 ProximusTwo dedi: Kaynak vermelisin. Deneyimin, kimsenin umrunda değil. Genişletmek için tıkla... Difference between DLSS Quality and DLSS performance? - PC For PC on the PC, a GameFAQs message board topic titled "Difference between DLSS Quality and DLSS performance?". gamefaqs.gamespot.com
ProximusTwo dedi: Kaynak vermelisin. Deneyimin, kimsenin umrunda değil. Genişletmek için tıkla... Difference between DLSS Quality and DLSS performance? - PC For PC on the PC, a GameFAQs message board topic titled "Difference between DLSS Quality and DLSS performance?". gamefaqs.gamespot.com
H Harun Selim Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #13 714816 dedi: Hocam videodakinden düşük FPS alıyor musunuz? Alıyorsanız ayarlardan bir şey vardı şimdi ismini unuttum ekran kartının kullanımını arttırıyordu galiba. Genişletmek için tıkla... kanka sorun gpu nun cpu dan az kullanması evet videodakinden düşük fps alıyorum
714816 dedi: Hocam videodakinden düşük FPS alıyor musunuz? Alıyorsanız ayarlardan bir şey vardı şimdi ismini unuttum ekran kartının kullanımını arttırıyordu galiba. Genişletmek için tıkla... kanka sorun gpu nun cpu dan az kullanması evet videodakinden düşük fps alıyorum