Marcus .d Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 38 16 Haziran 2021 #1 Yeni PC aldim. OC yapmadim, oyun indirirken işlemci 4GHz kullaniyor. Neden boyle acaba? Yuksek performans moduna almadim. İşlemci i5 10400F Dosya Ekleri unknown.png 62,6 KB · Görüntüleme: 80
Yeni PC aldim. OC yapmadim, oyun indirirken işlemci 4GHz kullaniyor. Neden boyle acaba? Yuksek performans moduna almadim. İşlemci i5 10400F
bapbipbop Hectopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 297 Yer Arkandayım Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 İndirme yapılırken işlemciye yük biner. İşlemci indirmeyi hızlandırmak için yapıyor bunu, bir şey yok.
İndirme yapılırken işlemciye yük biner. İşlemci indirmeyi hızlandırmak için yapıyor bunu, bir şey yok.
Marcus .d Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 38 16 Haziran 2021 #3 bapbipbop dedi: İndirme yapılırken işlemciye yük biner. İşlemci indirmeyi hızlandırmak için yapıyor bunu, bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki ben Warzone indireceğim geceden bırakacağım PC'yi bir sorun olmaz değil mi?
bapbipbop dedi: İndirme yapılırken işlemciye yük biner. İşlemci indirmeyi hızlandırmak için yapıyor bunu, bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki ben Warzone indireceğim geceden bırakacağım PC'yi bir sorun olmaz değil mi?
bapbipbop Hectopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 297 Yer Arkandayım Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #4 Marcus .d dedi: Peki ben Warzone indireceğim geceden bırakacağım PC'yi bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Marcus .d dedi: Peki ben Warzone indireceğim geceden bırakacağım PC'yi bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Marcus .d Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 38 16 Haziran 2021 #5 bapbipbop dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.