Matrix852 Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar işlemci boşta 4,10 GHz ayarlarında çalışıyor, normalde 2,90 GHz'de çalışması gerekmiyor mu? Bu arada güç ve uyku ayarlarında yüksek Performans'ı seçtim. Acaba ondan mıdır? Soğutucu: Intel stok fan. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2021
Merhaba arkadaşlar işlemci boşta 4,10 GHz ayarlarında çalışıyor, normalde 2,90 GHz'de çalışması gerekmiyor mu? Bu arada güç ve uyku ayarlarında yüksek Performans'ı seçtim. Acaba ondan mıdır? Soğutucu: Intel stok fan.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.326 Çözümler 38 Yer Ofis 15 Eylül 2021 #2 Matrix852 dedi: Bu arada güç ve uyku ayarlarında yüksek Performans'ı seçtim. Acaba ondan mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu yüzden, güç tasarrufu veya dengeli modda saat hızının boşta düşmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Matrix852 dedi: Bu arada güç ve uyku ayarlarında yüksek Performans'ı seçtim. Acaba ondan mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu yüzden, güç tasarrufu veya dengeli modda saat hızının boşta düşmesi gerekiyor.
KS KS Matrix852 Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #3 UluErdem25 dedi: Bu yüzden, güç tasarrufu veya dengeli modda saat hızının boşta düşmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... anlamadım açıkça söylermisiniz Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Bu yüzden, güç tasarrufu veya dengeli modda saat hızının boşta düşmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... anlamadım açıkça söylermisiniz
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.326 Çözümler 38 Yer Ofis 15 Eylül 2021 #4 Matrix852 dedi: anlamadım açıkça söylermisiniz Genişletmek için tıkla... Yüksek performansa alırsanız boşta 4GHZ çalışır ancak güç tasarrufu veya dengeli mod seçersen boşta 4GHZ çalışmaz. Artı 0 Eksi
Matrix852 dedi: anlamadım açıkça söylermisiniz Genişletmek için tıkla... Yüksek performansa alırsanız boşta 4GHZ çalışır ancak güç tasarrufu veya dengeli mod seçersen boşta 4GHZ çalışmaz.