i5 10400F- Dual RX 5700 XT sistem alınır mı?

Bütçe
7600

vEfeYILDIZ

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar, yaklaşık bilgisayar ve monitör için 8600 TL bütçem var. Hazır bir sistem arıyorum bu fiyat bandında çoğunlukla RTX 2060'lı bilgisayarlar gördüm fakat bu bilgisayarlarda RX 5700XT kullanılmış.

- Bu bilgisayarda ısınma sorunu yaşar mıyım?
- Sistemin PSU ve kasası sizce nasıl?
- Başka hazır sistem öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunu yaşarsınız muhtemelen çünkü kasa tamamen cam. PSU hakkında bir bilgim yok. SSD ısınma sorunluydu sanırım birde ancak size sağlam denk gelebilir. Onun dışında sistemin bir eksiği yok gibi.

Neden önermiyorsunuz? Bu kart Evo model ısınma sorunu olmaz. Uzun zamandır AMD kartlarla ilgili bir konu da açılmadı. Hem RX5700XT çok daha güçlü bir kart.

5700 XT güzel bir kart. Amd kartlarda değil markalarda kronik sorunlar olabilir. Yazılımsal sorunlar duruma göre düzeltilebiliyor ve kullandığım RX 580'i sorunsuzca kullanıyorum. Isınma vb. sorunları yok. 2060 yerine kesinlikle tercih edilebilir bir kart 5700 XT.

Vatan haricinde başka bir öneriniz var mı? Minimum RTX2060'lı ısınma sorunu olmayan bir bilgisayar ihtiyacım var da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…