i5 10400F frekans sabitleme

HeisenBerky

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci 4 veya daha performanslı olursa 4.1 GHz'e sabitlemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli soğutma olmadığı için frekans yüksekte kalmıyordur. İşlemci zaten Max 4.3 GHz görüyor, 2.9 bu işlemci için Turbo sayılıyor. Dediğim gibi daha iyi bir işlemci soğutucu olursa frekans artacak, 4-4.1'e çıkacaktır.

Tüm çekirdekler masimum 3990MHz 4GHz bu bağlamda 4.0 üstüne çıkması olağan dışı. Tek çekirdek 4.3 tür.

Sorunda burada oyundayken 3.5 de falan çalışıyor.

Yeterli soğutmuyordur işlemcinizi yük altına fazla sokuyorsunuz demek ki.

İşlemci 4 veya daha performanslı olursa 4.1 GHz'e sabitlemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

En ideali Denetim Masası güç seçenekleri yüksek performans veya nihai performans ayarına getirin.

Soruma niye kimse cevap vermiyor soğutucum bayağı iyi ben sadece sabitlemek istiyorum performans artışı sağladığını gördüğüm videolar var.

Soruma niye kimse cevap vermiyor soğutucum bayağı iyi ben sadece sabitlemek istiyorum performans artışı sağladığını gördüğüm videolar var.

En ideali Denetim Masası güç seçenekleri yüksek performans veya nihai performans ayarına getirin. Başka çözüm yok.

Tüm çekirdekler masimum 3990MHz 4GHz bu bağlamda 4.0 üstüne çıkması olağan dışı. Tek çekirdek 4.3 tür.

En ideali Denetim Masası güç seçenekleri yüksek performans veya nihai performans ayarına getirin.

Doğrudur çoklu çekirdek için tam hakim değilim.

OC olan bir model olmadığı için çok da yapılacak bir şey yok zaten. Hocamın da dediği gibi nihai performans modunu kullanabilirsin.
Bu arada yeni aklıma geldi aşağıya bıraktığım programa bir göz atın sizin için faydalı olabilir. @HeisenBerky

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı