i5 10400F-GTX 1650S sistemle CS2'de 150 FPS almak normal midir?

İşletim sistemi
Windows 10

nextjs

Femtopat
RAM
Crucial Ballistix 8GB 3000mHz DDR4
SSD veya HDD modeli
Netac 240GB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GTX 1650 Super
Anakart
BIOSTAR H410MH
İşlemci
Intel i5-10400F 2.90gHz
Yukarıdaki sistemde 80-150 FPS arası alıyor olmam normal mi? Benim yapmadığım bir ayar falan mı var anlamadım. Oyunun optimizasyonu kötü olsa bile bu sistemde bu kadar düşük FPS vermemesi lazım. Neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Yukarıdaki sistemde 80-150 FPS arası alıyor olmam normal mi? Benim yapmadığım bir ayar falan mı var anlamadım. Oyunun optimizasyonu kötü olsa bile bu sistemde bu kadar düşük FPS vermemesi lazım. Neden olabilir yardımcı olur musunuz?
Oyun ayarlarınız nedir? Normal gibi duruyor. Aynı işlemcinin 12. nesili ve 3060 ile ortalama 150 fps alıyorum bende en yüksek ayarlarda. Şuan yeni çıkan bir oyun olduğu için fps değerlerinin tam oturmaması normal ilerleyen aylarda düzeleceğini umuyorum bende.

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam. Ben 1050 Ti i5-7400 ile en düşük ayarlarda 90-140 civarı alıyorum en düşükte oynuyorsanız bana biraz düşük geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı