I5-10400F GTX 1660 Super sistem nasıldır?

157134

Kilopat
Makaleler
3
İZOLY AX5 6 RGB FANLI KASA

İZOLY H510 NVME M2 SSD DESTEKLİ ANAKART

İNTEL İ5 10400 F TRAY İŞLEMCİ

BORRY 480 GB SSD

GAMEMASTER 600 WATT 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI

HXOZL SOĞUTUCULU DDR4 2x8 16 GB 3200 MHZ REM

HXOZL GTX 1660 SUPER 6 GB 192 BİT EKRAN KARTI

Biliyorum parçalar iyi değil ancak bu sistemin hiç mi gideri yok? Ekran kartı markasını felan hiç duymadım, nasıldır bunlar?

İZOLY AX5 6 RGB FANLI KASA

İZOLY H510 NVME M2 SSD DESTEKLİ ANAKART

İNTEL İ5 10400 F TRAY İŞLEMCİ

BORRY 480 GB SSD

GAMEMASTER 600 WATT 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI

HXOZL SOĞUTUCULU DDR4 2x8 16 GB 3200 MHZ REM

HXOZL GTX 1660 SUPER 6 GB 192 BİT EKRAN KARTI

Biliyorum parçalar iyi değil ancak bu sistemin hiç mi gideri yok? Ekran kartı markasını felan hiç duymadım, nasıldır bunlar?
Bütçe ne kadar

Hocam hangi fiyata aldığınıza bağlı olarak söyleyebilirim.

Saatli bomba. Bir tane mi düzgün parça olmaz bir kasada.

Bütçe ne kadar
Takas yapacağım, bendeki bilgisayarın TR'de piyasası yok. O yüzden, yoksa ben de girmem. Bende ki bilgisayar:

Yani en azından elle tutulur hangi parçaları var. Gerisini değiştirmeyi söyleyeceğim, artık kabul ederse.

Takas yapacağım, bendeki bilgisayarın TR'de piyasası yok. O yüzden, yoksa ben de girmem. Bende ki bilgisayar:

Yani en azından elle tutulur hangi parçaları var. Gerisini değiştirmeyi söyleyeceğim, artık kabul ederse.

Pek elle tutulur bir şey yok, ekran kartı markasını internete yazınca Instagram sayfası çıkıyor o şekilde düşün işte.

E

Hocam en iyisi siz laptopu ilk önce kendi fiyatına yakın elinizden çıkartın

E

Eğer laptopunuz bu ise 1000 dolar fiyatı var çok rahat 12400F 3060 veya Ti sistem alınabiliyor veya R5 5600X RX 6750 XTli sistem alınabiliyor

Normal bir bilgisayar değil hemen gitmiyor işte, geri çevireceğim zaten teklifi. Olmadı normal satarım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı