swqnz Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Valorant'ta bile yüksekte 200+FPS alacak PC Minecraft'ta düşük FPS alıyor.
Çözüm swqnz 17 Haziran 2023 Zyetwy dedi: O zaman sistemde bir sıkıntı olabilir, diğer oyunlara baktınızm. Genişletmek için tıkla... Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Hangi ayarları değiştirmek sorunu çözdü? Herkesin faydalanabilmesi için belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Chunkı 8'e çektim 32'den, hepsini fullemişim sanırım. Denemişim o anki akılla. Düşürmüşüm.
Zyetwy dedi: O zaman sistemde bir sıkıntı olabilir, diğer oyunlara baktınızm. Genişletmek için tıkla... Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Hangi ayarları değiştirmek sorunu çözdü? Herkesin faydalanabilmesi için belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Chunkı 8'e çektim 32'den, hepsini fullemişim sanırım. Denemişim o anki akılla. Düşürmüşüm.
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 swqnz dedi: Valorant'ta bile yüksekte 200+FPS alacak PC Minecraft'ta düşük FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft Java'nın optimizasyonu kötü, ayarları düşür akıcı oynarsın. Artı 0 Eksi
swqnz dedi: Valorant'ta bile yüksekte 200+FPS alacak PC Minecraft'ta düşük FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft Java'nın optimizasyonu kötü, ayarları düşür akıcı oynarsın.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 swqnz dedi: Valorant'ta bile yüksekte 200+FPS alacak PC Minecraft'ta düşük FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS aldığını da söyleseydiniz keşke. Artı 0 Eksi
swqnz dedi: Valorant'ta bile yüksekte 200+FPS alacak PC Minecraft'ta düşük FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS aldığını da söyleseydiniz keşke.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Java'nın optimizasyon sıkıntılı chunk falan düşür. Artı 0 Eksi
KS KS swqnz Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 Sorun çözüldü. Ayarları kurculamışım. Teşekkürler. Hyuuga Neji dedi: Kaç FPS aldığını da söyleseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... 20 aliyordum durarken, kamera hareket edirken 10 falan. Artı 0 Eksi
Sorun çözüldü. Ayarları kurculamışım. Teşekkürler. Hyuuga Neji dedi: Kaç FPS aldığını da söyleseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... 20 aliyordum durarken, kamera hareket edirken 10 falan.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #6 swqnz dedi: Sorun çözüldü. Ayarları kurculamışım. Teşekkürler. 20 aliyordum durarken, kamera hareket edirken 10 falan. Genişletmek için tıkla... O zaman sistemde bir sıkıntı olabilir, diğer oyunlara baktınız mı? Artı 0 Eksi
swqnz dedi: Sorun çözüldü. Ayarları kurculamışım. Teşekkürler. 20 aliyordum durarken, kamera hareket edirken 10 falan. Genişletmek için tıkla... O zaman sistemde bir sıkıntı olabilir, diğer oyunlara baktınız mı?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 17 Haziran 2023 #7 Merhaba, Hangi ayarları değiştirmek sorunu çözdü? Herkesin faydalanabilmesi için belirtebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Merhaba, Hangi ayarları değiştirmek sorunu çözdü? Herkesin faydalanabilmesi için belirtebilir misiniz?
KS KS swqnz Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #8 Zyetwy dedi: O zaman sistemde bir sıkıntı olabilir, diğer oyunlara baktınızm. Genişletmek için tıkla... Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Hangi ayarları değiştirmek sorunu çözdü? Herkesin faydalanabilmesi için belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Chunkı 8'e çektim 32'den, hepsini fullemişim sanırım. Denemişim o anki akılla. Düşürmüşüm. Artı 2 Eksi Çözüm
Zyetwy dedi: O zaman sistemde bir sıkıntı olabilir, diğer oyunlara baktınızm. Genişletmek için tıkla... Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Hangi ayarları değiştirmek sorunu çözdü? Herkesin faydalanabilmesi için belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Chunkı 8'e çektim 32'den, hepsini fullemişim sanırım. Denemişim o anki akılla. Düşürmüşüm.