i5 10400F GTX 1660S sistemde CS2 80-90 FPS veriyor

al1ve

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim sistemimde i5 10400F GTX 1660 Super var ama 80-90 bazen 110 FPS'ye ya da daha dusuk oluyor, islemcim CS'deyken 70-80 derece calisiyor, sisteme upgrade mi lazim? Yani FPS'ler boyle mi normalde de yoksa bir sorun mu var PC'de? Ekran karti falan guncel, BIOS'u da guncellemistim 2 ay once, var mi tavsiye yoksa islemci anakart alip upgrade yapacağım zaten, CS; Valorant ve LoL oynuyorum.

Bence ramde değis 2666mhz çok az ama benim yüklediğim resimdeki sistemde 1333mhz 12gb DDR3 ram var dual channel bile değil dropda yok.O işlemcininde sizin kartı desteklemesi lazım.Evde olsam FPS videosu yuklerdim YouTube a.
Kanka tam 20k butcem var ryzen 7 9800x ve ona gore anakart alicam aklimda degil suan modeli

Kanka tam 20k butcem var ryzen 7 9800x ve ona gore anakart alicam aklimda degil suan modeli
20k para varsa bu sistemi sat am5 e geç bence.Ama işlemcin ekran kartının 1-2 tık üstü olsun ileri zamanda upgrade işine yarar ve CS2 de büyük fayda sağlar işlemcinin iyi olması.Ramler ise 2x16gb ddr5 almaya çalış minimum.

Kanka bende düşündüm onu da sadece Valorant CS LoL oynayan biri olarak islemci upgradesi daha isimi gorur diye düşündüm bu ay sonuna alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…