i5-10400F - GTX 1660S sisteme RAM önerisi

mehmet_yldz

Kilopat
Merhaba şu an sistemimde 8 GB HyperX Fury Black 3000MHz RAM bulunmakta ama yükseltme yapmak için aynısından bulamadım bende RAM değişikliği yapacağım. Kit halinde 2x8 önerilerinizi bekliyorum.

Not: Corsair LPX serisinin mavi ekran sorunu olduğunu duydum.

Aynı sisteme sahibim, sistemde bu RAM'ler var. 2666 MHz frekansında kullanabiliyorum.

Aynı sisteme sahibim, sistemde bu RAM'ler var. 2666 MHz frekansında kullanabiliyorum.

Fiyat olarak çok fazla ama ikinci el olarak buldum 1 yıl garantili senin RAM'in aynısı 1200TL güvenmeli miyim acaba?
Yanı sıra G.Skill Ripjaws düşünüyorum sıfır olarak 1000TL.

Fiyat olarak çok fazla ama ikinci el olarak buldum 1 yıl garantili senin RAM'in aynısı 1200TL güvenmeli miyim acaba?
Yanı sıra G.Skill Ripjaws düşünüyorum sıfır olarak 1000TL.

O konuda bir şey söyleyemem. Fakat RAM'ler kesinlike sorunsuz çalışıyor. Detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir.

O konuda bir şey söyleyemem. Fakat RAM'ler kesinlike sorunsuz çalışıyor. Detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir.

Kuzenimde aynı RAM'ı kullanıyor dediğin gibi çok memnun doğru hocam ama bakalım belki farklı tavsiyesi olanlar olur bekliyorum.

Tek kötü tarafı 10400F ile birlikte kullanınca azami olarak 2666 MHz frekansa çıkabiliyorum.

Tek kötü tarafı 10400F ile birlikte kullanınca azami olarak 2666 MHz frekansa çıkabiliyorum.

Evet kesinlikle o yönden biraz kısıtlı fakat işlemci ona izin veriyor yapacak bir şey yok . Ama yine de o hızlar ile bile güzel sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…