i5-10400F için 4000 TL ekran kartı önerisi

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, 1 ay önce Vatan Bilgisayar'dan RTX2060+i5-10400F'li bir tavsiye sistem satın aldım ancak kart Coil Whine yaptı ve ben de değişim/iade talep ettim. Bugün talebimin onaylandığına dair bir mesaj geldi. Şu anki piyasada 4000 TL'ye, fiyatta biraz esneme olabilir, güzel, F/P, ısınma ve driver sorunları olmayan, güncel oyunları rahatlıkla çalıştırabilecek bir kart tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bu arada RTX2060'ım MSI Ventus serisine ait XS OC modeliydi.

İyi günler, 1 ay önce Vatan Bilgisayar'dan RTX2060+i5-10400F'li bir tavsiye sistem satın aldım ancak kart Coil Whine yaptı ve ben de değişim/iade talep ettim. Bugün talebimin onaylandığına dair bir mesaj geldi. Şu anki piyasada 4000 TL'ye, fiyatta biraz esneme olabilir, güzel, F/P, ısınma ve driver sorunları olmayan, güncel oyunları rahatlıkla çalıştırabilecek bir kart tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bu arada RTX2060'ım MSI Ventus serisine ait XS OC modeliydi.

Neden Intel?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alabilirsin veya İncehesap Gaming gecesini bekleyebilirsin.
Bu kart ısınma sorunlu, tavsiye etmem.

Bütçeyi 500TL arttırabilirseniz bunu,
arttıramazsanız bunu alın.

Bu bütçe ile 1660Super almanız doğru olmaz aslında, ama Tam 4000TL'ye ekran kartı yok. Bütçeyi 300TL arttırabilirsiniz 5600XT alabilirsiniz.

Isınma sorunu yok muydu bu kartta?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kaynak alarak önerdim ben. Ama biraz araştırdım forumda bayağı adı çıkmış kartın. Bu bütçeye alınabilir bir kart fakat sıcaklık sıkıntıları varmış diyorlar. Tabi sizler de kaynak atarak arkadaşa gösterirseniz daha iyi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kaynak alarak önerdim ben. Ama biraz araştırdım forumda bayağı adı çıkmış kartın. Bu bütçeye alınabilir bir kart fakat sıcaklık sıkıntıları varmış diyorlar. Tabi sizler de kaynak atarak arkadaşa gösterirseniz daha iyi olacaktır.

Bemim kartım Ventus XS 81 derece yükte Windforce'de az çok böyle değerler verir.

Bugün talebimin onaylandığına dair bir mesaj geldi

Hocam para iadesi mi yoksa Vatan kupon mu?

Hocam para iadesi mi yoksa Vatan kupon mu?

Hocam para iadesi de yapıyorlarmış o 10 15 gün alırmış ancak direkt kupon olarak da verebiliyorlarmış.
Bu bütçe ile 1660Super almanız doğru olmaz aslında, ama Tam 4000TL'ye ekran kartı yok. Bütçeyi 300TL arttırabilirsiniz 5600XT alabilirsiniz.
Hocam Sapphire Pulse 5600XT Vatan'da 3200 TL.
Evet hocam ısınacak bir şey satın almak istemem çünkü Ventus XS beni bayağı pişman etti.

Sapphire Pulse 5600XT satın almayı düşünüyorum üstüne para da artıyor.İzlediğim testlerde ısınmıyordu.Ama Youtube'da bir arkadaş Fortnite oynarken 80°C'ye çıkıyor ayrıca AMD'nin driver sorunları beni bayağı korkutuyor.Satın almaya değer mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı