8000TL civarı ekran kartına ihtiyacım var. Sapphire Nitro R9 390 kullanıyordum. Aynı marka model 6600XT düşünüyorum bu fiyat bandına. Öneriniz var mıdır? i5 10400F ile darboğaz yaşar mıyım?
8000TL civarı ekran kartına ihtiyacım var. Sapphire Nitro R9 390 kullanıyordum. Aynı marka model 6600XT düşünüyorum bu fiyat bandına. Öneriniz var mıdır? i5 10400F ile darboğaz yaşar mıyım?
Darboğaz olsa bile çok olacağını düşünmüyorum, sırf bu yüzden gpu'da masraftan kısmanızı da mantıklı bulmuyorum. Darboğaz yerseniz ayarları ultraya çeker geme aynı fps ile daha yüksek kalitede oynarsınız. 6600xt iyi bir seçimdir .
Galax NVIDIA GeForce RTX 3060 1-Click OC 36NOL7MD1VOC 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
75-95 arası gitmiş cod warzone'da yer yer darboğazlar var evet ama almışken iyisinin alınması taraftarıyım. Geleceğe yönelik olsun. Darboğaz olursa ayar fuller.
75-95 arası gitmiş cod warzone'da yer yer darboğazlar var evet ama almışken iyisinin alınması taraftarıyım. Geleceğe yönelik olsun. Darboğaz olursa ayar fuller.
Maksat darboğaz olmaması. Eğer darboğaz varsa ortalama olarak 6600 modeli ile neredeyse aynı FPS'yi alabilir düşüncesi var bende o zaman da aradaki farka değmez diyor insan açıkçası. İleride sistem yükseltecekse ona bir şey diyemem ama 11500 işlemci ile bile Apex Legends oyunun darboğaz yapıyor şaşırdım.