i5-10400F için 8000 TL Ekran kartı önerisi

Ray tracing kullanılmayacaksa 6600xt üzerine 3060 önermiyorum. Rdr2 nvidia'ya yarayan bir oyun 6600xt gene önce, ac valhalla amd'ye yarayan bir oyun ve fark baya açık. Fsr 2.0 çıktığında dlss açığını kapatır ama dediğim gibi RDNA 2 ray tracing konusunda 3000 serisinin gerisinde.

Şimdi bir Apex Legends videosu izledim evet Max ayarlarda da Low ayarlarda da 130FPS veriyor ve Max'ta kullanım %80'de ama gene de XT modelini tavsiye ederim ben. Single Player oyunlarda 60FPS oynanacağı için darboğaz problemi olmaz, Online oyunlarda da ileriki yılların oyunlarında en azından 130FPS almayı garantiler. Ama bütçe önemliyse düz 6600 almak günümüz için daha mantıklı tabii hocam o konuda size katılıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-03-16-26-56-515_com.google.android.youtube.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2022-05-03-16-27-17-191_com.google.android.youtube.jpg
    243,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Aradaki fiyat farkına başka bir şey yapılabilir sistem için, gene de dediğiniz gibi hikaye ağırlıklıysa yada ağırlıklı olarak oynadığı oyunların performansına bakabilir zaten tonla videoları var.

Teşekkür ederim. İmkan oldukça sistemi güncelliyorum ileride yine güncelleyeceğim için ve yorumlardan da yola çıkarak son karar 6600XT almak olacak sanırım. Zaten bu fiyat bandında da en mantıklı seçenek bu gibi duruyor. Darboğaz açısındansa can sıkacak derecede bir durum yaratmaz diye sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…